Nataša prijetila muškarcu preko Vibera: “Sve ću vas pobiti, za oružje ne brini, snašla sam se”

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

Nataša S.I. optužena je da je u Brčkom putem Vibera prijetila muškarcu Z.K. zbog ranije neriješenih odnosa u vezi sa paljevinom njenog automobila.

Nezvanično saznaju Nezavisne da je ovaj muškarac dovođen u vezu sa krivičnim djelom paljevina.

Protiv Nataše S.I. Tužilaštvo Brčko distrikta

BiH podiglo je optužnicu zbog krivičnog djela ugrožavanje bezbjednosti.

“Dana 31. oktobra 2021. godine, u Brčkom, svjesna radnje koju namjerava preduzeti, u namjeri da izazove strah i time ugrozi bezbjednost Z.K., a zbog ranije neriješenih međusobnih odnosa vezano za paljevinu njenog vozila, putem Viber aplikacije sa svog mobilnog telefona na mobilni telefon Z.K. poslala je više poruka u kojima mu je uputila ozbiljne prijetnje”, navodi se u optužnici.

Kako se navodi, napisala mu je: “Hvala za paljenje auta! Nisam se prepala. Budem li vidjela sutra da ste tamo ili bilo gdje u gradu da radite devize, sve ću vas pobiti! Za oružje ne brini snašla sam se! Saznala sam sve noćas!”

Takođe je napisala: “Samo vas vidim da radite, sve ću vas pobiti!” i ” Bolje ti je da sve priznate platite mi štetu svu. Jer sve smo digli na noge ako ne priznaš, nećeš izaći iz stana ni ti ni svi ljudi koji rade sa devizama. Razmisli šta ti je činiti.”

Kako se navodi u optužnici, te prijetnje su kod Z.K. izazvale izražen osjećaj straha i bojazni za svoju bezbjednost i bezbjednost njegove porodice.

On je te prijetnje prijavio policiji Brčko distrikta BiH.