Portal 072info

Ne propustite novo izdanje Dejana Talk show-a

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Najgledaniji talk show u BiH prema zvaničnim podacima agencije Nnielsen u BiH je DEJANA TALK SHOW, koji iz emisije u emisiju obara rekorde gledanosti. I ovoga vikenda u programu OBN TV imamo priliku pogledati interesantneteme o kojima se ne razgovara dovoljno u našoj zemlji i na neki način predstaavljaju tabu teme. 

Zamislite život bez mobitela? Nema tipkanja, zvonjave, gotovo da ste anonimni ili barem pritajeni, uživate u dragocjenim trenucima privatnosti… Mnogima je takvu situaciju teško i pojmiti, posebno mlađim generacijama koje odrastaju uz mobilne uređaje i ostala čuda moderne tehnologije. Možete li vi funkcionisati bez mobitela?U kojoj mjeri je mobitel promijenio život svima nama ali i gostima Dejane Rosuljaš saznajte ove subote 18.07.2015. od 17:20h  u Dejana Talk Show!

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME

U nedjeljnom izdanju Dejana Talk Show-a šarmantna voditeljica će ugostiti izuzetno zanimljive goste.. oni su najviši predstavnici svojih država u BiH. Dejana će sa njima razgovarati o tome kako im se dopada naša zemlja, čime su oduševljeni,a šta bi mijenjali, te kako izgleda život ambasadora saznaćete ukoliko budete uz OBN TV i Dejana talk show u nedjleju 19.07.2015. od 17:20h

Ne propustite nova izdanja najgledanijeg talk showa i ovoga vikenda od 17:30 sati.

VRIJEME EMITOVANJA: SUBOTA (18.07.2015.) I NEDJELJA (19.07.2015.) OD 17:20H

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

UREDNICA I VODITELJICA: DEJANA ROSULJAŠ


Preuzmite Android aplikaciju portala 072info
– klikni ovdje da preuzmeš! –

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME