Portal 072info

Neki znaci su više nego očigledni: Stvari koje govore da se bliži kraj ljubavi

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Svaka romansa ima svoje uspone i padove, ljepše i ružnije momente, svađe i pomirenja… Međutim, kad se ljudi umore od kompromisa i pokušaja da poprave stvari, kraj je neizbježan, prenosi Telegraf. Ukoliko su ranije u vašoj vezi cvjetale ruže, a onda se vaš dečko odjednom promijenio i počeo da radi ove stvari, loše vam se piše:

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME

Nemate više povlašćeni tretman
Ako vaš dečko više ne prihvata mušku ulogu u vezi i počinje da vas tretira kao nekog druga, to je svakako jedan od znakova upozorenja da više niste toliko bitna osoba u njegovom životu. Ne misli se ovdje samo na to ko će da plaća račun u kafiću, već svakodnevne sitnice koje se ne rade pred nekim ko vam se stvarno dopada.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME

Vaše iritantne navike mu više ne idu na živce
Nezainteresovanost je jedan od najgorih faktora koji može da uništi život jednoj vezi. Ako njemu vaše loše navike više ne smetaju, najvjerovatnije nije zainteresovan da još dugo ostane u tom odnosu.

Izlazi samo s prijateljima
Muškarci koji izgube interes za partnerku sve češće planiraju aktivnosti sa drugarima. Ako on ima problema da provodi vrijeme nasamo s vama, a posebno kad su u pitanju neke aktivnosti van kuće, to je jasan znak da je izgubio interes.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Nema više vremena da odgovori na poruku
I muškarci i žene često pronalaze razne vrste izgovora samo da bi prikrili svoju nezainteresovanost. “Nisam imao vremena da ti se javim”, samo je jedan od njih.

Nije više otvorena knjiga
Nekada ste znali baš sve o njemu, njegovom poslu i ostalim dnevnim aktivnostima, a sada više o tome ne razgovarate. Moguće je da skriva nešto od vas, ali moguće je i da naprosto ne želi više da komunicira s vama. Na kraju krajeva, u oba slučaja sve se svodi na isto.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME