Portal 072info

Nekoć je bila ‘ružna Nina’ u seriji, a danas model za kupaće

Brojni obožavatelji sjećaju se pulske dramske i televizijske glumice, Lane Gojak, s metalnim aparatićem i dioptrijskim naočalama. U međuvremenu, glumica je promijenila izgled.

Nakon popularnosti španske serije ‘Yo soy Betty, la fea’ i američke verzije ‘Ugly Betty’, prije nešto više od deset godina na domaće ekrane stigla je i hrvatska inačica pod nazivom ‘Ne daj se, Nina’.

Glavnu ulogu imala je Lana Gojak (35) koja je glumila Ninu Brlek, djevojku neugledne vanjštine, ali obrazovanu i inteligentnu. Zahvaljujući svojim sposobnostima Nina se zapošljava u prestižnoj hrvatskoj modnoj kući ‘H-Moda’. Brojni obožavatelji sjećaju se pulske drmaske i televizijske glumice s metalnim aparatićem i dioptrijskim naočalama.

Gojak je ovih dana u Dubrovniku snimala kampanju u kupaćem kostimu slovenskog brenda i oduševila sve pratitelje. Pozirala je u atraktivnom crnom kostimu te otkrila kako još uvijek nije isplanirala godišnji odmor.

– Sigurno ću otići do rodne Pule, vjerojatno skočiti ponovno i do Dalmacije. Zaručnik i ja smo zaljubljenici u kampiranje, tako da je i ta opcija otvorena. Kada se umorimo od vrućina, volimo posjetiti Gorski kotar. Imam i nešto predstava po obali tako da će ljetni dani biti raznoliki – rekla je glumica. 

Lana je i dalje aktivna u glumačkom svijetu – snimila je ne desetke serija poput ‘Čista ljubav’, ‘Stipe u gostima’, Larin izbor’, a matična kuća joj je Hrvatsko narodno pozorište u Zagrebu. 

HAYAT

Podijelite članak
  • 371
    Shares