AUTOR: P.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Lifestyle / Zabava

Za sve one koji zabadaju nos u vaša posla, Nevidljiva djevojka će se pobrinuti da vam povjeruju. Evo o čemu se zapravo radi.

Gotovo da ne postoji osoba na svijetu koju prijatelji, rodbina i kolege sa posla nisu gnjavili sa pitanjima o ljubavnom statusu i kada će već jednom naći djevojku odnosno momka. Na svu sreću, zahvaljujući tehnologiji 21. vijeka, i za takve dosadnjakoviće postoji rješenje.

U pitanju je usluga Invisible Girlfriend koja će za vas stvoriti virtuelnu djevojku koja će slati poruke, pozvati vas kad treba, ostavljati komentare na društvenim mrežama i slati poklone.

Za sve one koji zabadaju nos u vaša posla, Nevidljiva djevojka će se pobrinuti da vam povjeruju. Osnivač ovog veoma interesantnog servisa, Matt Homan, objašnjava kako njegov cilj nije pomoći ljudima da lažu, nego jednostavno da služi kao “štit” od dosadnih zabadanja nosa u tuđu intimu.

Invisible Girlfriend naglašava da oni neće zaista stvoriti djevojku, nego će samo pomoći da izmišljena priča o njoj bude uvjerljivija.

Ova usluga je još uvjek u fazi testiranja, ali bi trebalo da bude dostupna do kraja godine. Početni paket, koji uključuje SMS poruke, telefonske pozive, hitnu komunikaciju po potrebi i sitne poklone, koštaće 9,99 dolara. U najavi je naravno i nevidljivi dečko.