NEMILOSRDNA PROŠLOST RIALDE KARAHASANOVIĆ IZAŠLA NA VIDJELO: Nećete vjerovati šta je sve prošla kao maloljetna

Pjevačica Rialda Karahasanović postala je poznata nakon učešća u “Zadruzi”, iako je počela sa pjevanjem još kao maloljetna.

Ulazak u “Zadrugu” je, kako Rialda kaže, mogao da joj se desi mnogo ranije, ali tada je smatrala da nije dobar momenat.

-U rijaliti sam mogla da uđem mnogo ranije, ali sam smatrala da mi tamo nije mjesto, prosto se nisam pronalazila. Ja sam inače pomalo asocijalna osoba i mislila sam da se kao takva u rijalitiju neću snaći. Međutim, udarila je korona, nije se ni radilo ni snimalo, svi smo bili na mrežema, i onda je uslijedio poziv za učešće. Prvo sam odbila, a oni su tražili da razmislim. Nakon dužeg razmišljanja, procijenila sam da je dobar momenat – objasnila je Rialda, koja o aktuelnim učesnicima i dešavanjima nema lijepo mišljenje.

-Većina stvari je isforsirana i učesnici misle da je važno da se priča o njima, a ne šta se priča. Nasilje je postalo kao dobar dan, seksualni odnosi, svađe, i nema više pravila kako se ponašaš negdje. Kako su čuli da je to možda posljednja sezona, pomislili su da treba sve da urade, kao da sutra ne postoji – ispričala je pjevačica, koja poslije rijalitija smatra da je sve u životu vidjela.

Njeno učešće u “Zadruzi” obilježila je veza s Kenanom, koja se neslavno završila.

Copy

-Ja kad sam počela da pjevam sa 17 godina, pjevala sam u kafanama gde je bukvalno bilo više očiju nego zuba. Zamislite tu vrstu ljudi i taj mentalni sklop. Prošla sam razne ljude, situacije, ali kad sam ušla u rijaliti shvatila sam da nisam sve vidjela – rekla je u emisiji “Grand Magazin”

Prethodni članakPogledajte kako je izgledala Džena Zeničanin dok se još prezivala Ćeremida
Sljedeći članakDostavljaču hrane poslao poruku “Požuri robe”, evo koliku je kaznu dobio