Portal 072info

Nepresušna inspiracija: Neki novi klinci

????????????????????????????????????

20.01.2017. u 20:50, poslije serije Elif gledaoci OBN TV mogu pratiti novo izdanje najpopularnijeg muzičkog takmičenja za klince i klinceze do 15 godina, „Neki novi klinci“

U „Nekim novim klincima“ nastavlja se potraga za novom muzičkom zvijezdicom a novih devet klinaca će ovoga petka, 20.01.2017. od 20:50h svoj raskošni talenat pokazati milionskom auditorijumu. Da njih nastup bude što savjršeniji i da jednostvano briljiraju na sceni klicima osim što će ih ocjenjivati savjetima će pomoći i sjajni žiri.

Topalko, Ivana, Bojan, Dinča, Marina i Bane su i ovoga petka u ulozi žirija

Milan i Ana su u ulozi voditelja ali i njhovi savjeti će svakako značiti dječici da savladau tremu.

Svoje nove pjesme u studiju će promovisati Marina Bogranović i Semir Jahić.

Ovih devet kandidata nastupaju ovoga petka:

ENA BLITOVIĆ ima 9 godina i dolazi iz Maglaja. Njeni hobiji su pjevanje, gluma, ples i odbojka. Njen uzor je Marija Šerifović. Njene vrline: komunikativna je, vesela i slobodna a mane to što je razmažena.

PJEVA:“Ima jedan svjet“- Zorica Kondža

 

DANICA ALEKSIĆ ima 12 godina I dolazi iz Surdulice. Voli da pjeva ali i igra. Goca Tržan i Sanja Maletić su joj muzički uzori. Za sebe kaže da je druželjubiva i  zabavna ali ipak malo i stidljiva.

PJEVA:”Afrika”- Slađa Allegro

 

MILJANA LUTOVAC ima 14 godina i dolazi iz Beograda. Njeni hobiji su horsko pjevanje i gluma. Uzori su joj Lepa Brena, Ana Bekuta i Ivana Selakov. Za sebe kaže da je uporna, vrijedna i pozitivna a mana joj je što je emotivna.

PJEVA: „Dodiri od stakla“- Nina Badrić

 

FILIP MILIĆ ima 13 godina i dolazi iz Kragujevca. Bio i prošle godine. Uzori su mu Šaban Šaulić i Milanče Radosavljević.

PJEVA:”Sve sam s tobom izgubio”- Šaban Šaulić

 

ANASTASIJA JOVANOVIĆ ima 13 godina i dolazi iz Novog Sada. Znamo je iz prošle sezone. Anastasija je druželjubiva i skromna i pomalo tvdoglava. Uzor joj je Marija Šerifović.

PJEVA: “Nije nam se dalo”- Maja Marković

 

KRISTINA ĐOKOVIĆ ima 14 godina I dolazi iz Priboja.  Kad ne pjeva bavi se plivanjem. Za sebe kaže da je dobra i vredna ali i brzopleta. Voli Jelenu Tomašević i Mariju Šerifović.

PJEVA:”Gde ljubav putuje”- Tanja Savić

 

ANASTASIJA BUZEJIĆ ima 12 godina i dolazi iz Požarevca. Pjeva i crta. Uzor joj je Jelena Tomašević.

PJEVA:“Korake ti znam “- Maya Sar

 

MARKO MITROVIĆ  ima 14 godina I dolazi iz Malog Orašja. Pjeva i svira klavijature. Muzički uzor mu je Šaban Šaulić. Za sebe kaže da ima svoj stav I da je veliki borac. Kaže da mu je mana to što mnooogo voli djevojčice!

PJEVA: „Pukni zoro“- Milan Topalović Topalko

 

MONIKA RAJOVSKA ima 15 godina i dolazi iz sela Kučevište pored Skoplja.

PJEVA:”Sve ti opraštam” Maja Odžaklijevska

 

LAZAR VULOVIĆ ima 14 godina I dolazi iz Obrenovca. Njegov muzički uzor je Jelena Karleuša! Za sebe kaže da je inteligentan, duhovit, inspirativan I maštovit a mana mu je što je spor.

PJEVA: “Nije ljubav stvar”-Željko Joksimović

 

Podijelite članak