Portal 072info

Nestala 15-godišnja djevojčica, otac prijavio otmicu policiji

1B3F74FD 759C 4BEE BE7F F84420A45B6A
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Na području Tuzlanskog kantona, tačnije u Lukavcu, jučer u poslijepodnevnim satima je nestala 15-godišnja djevojčica. Njen nestanak je prijavila sestra Emira Nukić.

– Mi smo jučer sjedili ispred kuće u dvorištu. Ona je otišle da baci smeće i nije se vratila. Moja sestra nije imala društvene mreže, nije ni izlazila. Potom je mom ocu zazvonio telefon. Bio je to naš prvi komšija koji je rekao “nećeš je više nikada vidjeti” i prekinuo. Strah me da je ne ubije. Odmah smo prijavili policiji, uključili su se inspektori, svi… Raspisana je potjernica za njim, za Denisom Mehićem. On ima oko 40 godina, nije ni psifički stabilna osoba. Nikada se nismo zamjerili s njim, da nam ovako nešto uradi. Ona ima smao 15 godina, molim se da je živa. Policija je pretresla više lokacija u Tuzli, Banovićim i Lukavcu, ali za sada nema informacija – rekla nam je kroz suze Emira Nukić.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Iz MUP-a Tuzlanskog kantona je saopćeno da je jučer oko 19:40 sati u prostorije PS Lukavac lično pristupio S. N. i prijavio lice inicijala D. M., rođen 1984.godine, općina Lukavac, da je odveo njegovu 15-godišnju kćerku. 

– Za 15-godišnjakinjom je raspisana potraga, obaviješten je dežurni tužilac, po čijim uputama postupaju službenici OKP PU Lukavac poduzimaju potrebne mjere – saopćeno je iz policije

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Avaz

Podijelite članak
  • 749
    Shares
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Počitajte još

Teška saobraćajna nesreća u BiH: Poginuo bračni par

072info.com

Otac upucao sina iz lovačke puške

072info.com

SUPRUGA I DJECA JOŠ NE ZNAJU DA JE POGINUO: Strašna ispovijest majke nastradalog bajkera

072info.com
REKLAMA
KRAJ REKLAME