NESTANAK BRENDA; Pik.ba postao OLX.ba

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Pik.ba je mjesto na kojem smo počeli kupovati i prodavati razne predmete, i mjesto na kojem se dogovaralo sve.Sada ga više nema.

Nije zatvoren, nije ugašen, sada se samo zove OLX, kao firma koja ga je kupila i mi ćemo se navići na to, kao i na sve druge promjene.

OLX predstavlja globalnu zajednicu lokalnih kupoprodajnih sajtova i oglasnika iz blizu 40 zemalja širom planete. PIK-ov  lokalni tim je dobio veliku čast, odgovornost i izazov da svoje poslovanje migrira na globalnu domenu sa lokalnom ekstenzijom (OLX.ba) i time se pridruži listi koja broji više od 40 članica. Na slici ispod možete vidjeti neke od poznatijih evropskih i svjetskih oglasnika koji su prešli na OLX domenu sa lokalnom ekstenzijom.

ČITAJ JOŠ:  20 psiholoških savjeta kako da budete sebi najbolji prijatelj

Isti izgled, druga domena???

Svi vaši artikli, poruke, dojmovi, pikredit, te drugi sadržaji vezani za vaš profil ostaju nepromijenjeni. To znači da ćete svim sadržajima moći pristupiti kao i do sada putem starih linkova koji će vas automatski preusmjeriti na isti sadržaj na olx.ba domeni.

Novost je i poboljšanja aplikacija za android kojoj ćete moći pristupiti vašem OLX.ba profilu

Sve je isto samo njega nema, mada uvijek ćemo ga se sjećati.

cazin.net

GODISNJICA
MARKETING