Nešto romantično iz Trebinja: “Dugo je to jedna djevojka lijepila…”

Podijelite vijest

Objekat ove neobične lјubavne priče je jedan crni golf…“petica“ ili „šestica“ nevažno… Važno je da se subjekat zna, to je mladić koji je u početku bio iznenađen, a kasnije sa osmjehom na licu i zadovolјan iskazivanjem lјubavi koje mu je podarila djevojka čiji identitet u trenutku pisanja ove priče nije bio poznat.

 Crni golf, na parkingu „Travunije“ ukrašen je sa hilјadu i jednom ružom… naravno u simboličnom smislu. Ruže su u stvari bili stikeri, mali kockasti papirići koji obično služe za podsjećanje. Vlasnik ovog automobila će ovaj podsjetnik dugo pamtiti. Na svakom od tih papirića napisano je bilo „Volim te“, „Jedini“, „Prvi do srca“… pa čak i poneka lјubavna, malo duža, poruka.

„Dugo je to jedna djevojka lijepila. I sve je pažlјivo pisala i lijepila. Vidi se da je zalјublјena. Kada je završila, sačekala je par trenutaka, pogledala da li ide vlasnik „golfa“, a onda se izgubila u nepoznatom pravcu. Mislim da je identitet vlasniku itekako poznat. Sve je to tako lijepo i romantično“, reče nam jedna dama očevidac događaja.
haber.ba