Nevjerovatna priča: Ostala trudna sa 11 godina i odlučila da rodi! Nećete vjerovati ko je otac djeteta

tresa13220221
Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

Ponašala sam se kao 20-godišnjakinja, iako sam imala samo devet godina.

Tresa Midlton iz Engleske kao tinejdžerka je doživjela toliko okrutnih stvari da mnogi ne vjeruju da će ikada uspjeti da se oporavi i ponovo vodi normalan život.

Njena majka je bila beskućnica, pa je ova djevojčica bila prinuđena da ostane u sirotištu. Nakon toga dobila je novi dom u Andaleu u Škotskoj, gdje je živela sa bratom.

  • Ponašala sam se kao 20-godišnjakinja, iako sam imala samo devet godina. Počela sam da pijem, drogiram se i družim sa starijim osobama – ispričala je Tresa. 

Na njenom tijelu počele su da se primjećuju promjene, a jedan porodični prijatelj je posumnjao da je trudna. Uradili su test i bio je pozitivan.

Uprkos svemu, ona je željela da rodi dijete! Silovanje nije pominjala nikome, a nakon 2 godine, kada je dijete dato na usvajanje, DNK testom je utvrđeno da je otac Tresin rođeni brat koji je potom osuđen na četiri godine zatvora, zbog silovanja.

Ova nesretna djevojka danas ima samo jednu želju.

  • Nadam se da ću jednog dana uspjeti da povratim svoju kćerku! Želim da zna da je puno volim i sve bih uradila za nju! Za mene će biti strašan dan onda kada sazna da je njen ujak zapravo i njen otac. Nadam se da neće biti ljuta na mene.. – izjavila je Tresa.