Nezavisni blok sutra podnosi inicijativu za smjenu Vijeća ministara

Senad Sepic Nezavisni blok
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Nezavisni blok će na sutrašnjoj sjednici Zastupničkog doma Parlamenta BiH putem svoje zastupnice Aide Baručije podnijeti inicijativu za smjenu Vijeća ministara na čelu sa Zoranom Tegeltijom. Ovo je potvrdio predsjednik Nezavisnog bloka Senad Šepić koji je poručio kako vjeruje da će sve opozicione stranke i parlamentarci podržati ovu inicijativu.

“Svjesni smo kako ova inicijativa trenutno ima malo šanse da je usvoji koalicija saučesnika u uništavanju ove države, ali to ne opravdava opoziciju da ne ukazuje na neophodnost njihovog uklanjanja i promjena u našoj zemlji”, napisao je na Facebooku Senad Šepić.

Šepić smatra da su loš odgovor na pandemiju, nebriga za privredu i očuvanje radnih mjesta, konstantno zaduživanje radi očuvanja postojećeg stanja i bahat odnos prema novcu građana – samo neki od razloga zašto bi ovo Vijeće ministara BiH u svakoj drugoj zemlji davno bilo razriješeno.

Klix

GODISNJICA
MARKETING