Nije za one sa slabim srcem! Pogledajte najizazovnija izdanja Jelene Karleuše

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Pjevačica Jelena Karleuša je neko ko, definitivno, pomjera granice, ne samo na muzičkoj, već i na modnoj sceni! Prema mišljenju mnogih, umije da iznese i najsmjelije odjevne kombinacije, te se može zaključiti da joj baš polazi za rukom da svojim izgledom za sekund uzdrma javnosti, bilo u pozitivnom ili negativnom smislu. Jedno je sigurno – nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Od početka karijere Jelena koketira sa veoma provokativnim stilom. Danas je otišla i korak dalje, te je često možemo vidjeti u prilično oskudnim odjevnim kombinacijama na Instagramu. A jedan od najčešćih komentara ispod njenih objava je da joj sve savršeno stoji i da ima odličan osećaj sa uklapanje “krpica”, koje, uzgred, nimalo nisu jeftine.

ČITAJ JOŠ:  Karleuša neće da čuje za Grand, evo zbog čega

Karleušin ormar vrijedi na stotine hiljada eura, nikako nije neko ko štedi na garderobi, naprotiv. Voli da je uvijek u trendu, pa tako svi noviteti, ne samo domaćih, već i svjetskih dizajnera, se vrlo brzo nađu u njenim rukama!


Jelenina pojavljivanja u javnosti uvijek naprave odjek u medijima i danima se komentarišu, a Jelena je sama na svom Instagram profilu odabrala najizazovnijia izdanja, koje samo ona može da iznese sa velikim stilom i samopouzdanjem!

ČITAJ JOŠ:  Razlozi zbog kojih ste uvijek gladni: Kako raste lažni osjećaj žudnje za hranom

Kurir

GODISNJICA
MARKETING