Portal 072info

Nijemac snimao golu djecu na plaži u Rovinju

Ilustracija

Rovinjska policija je “pokvarila” ljeto(vanje) 50-ogodišnjem državljaninu Njemačke, koji je nepuna četiri dana u djelo sprovodio bolesni naum snimajući golu djecu na plaži turističkog naselja na području Rovinja, prenosi “Jutarnji list”.

Nijemac je koristio priliku i u zoru, dok niko nije gledao, postavljao nekoliko kamera u grmlje i usmjeravao ih na čitavu plažu, brinući se o uglovima i mjestu gdje pada sunce jer mu je bio bitan kvalitet snimaka koje je arhivirao.

U njegovoj bolesnoj realizaciji “rediteljske” ideje, navodi zagrebački dnevnik, zatekao ga je čuvar turističkog naselja i to sasvim slučajno, jer se nije dobro sakrio.

Odmah je “na noge” dignuta policija, a razvratni Nijemac je uhapšen i odvezen u policijsku stanicu na kriminalističko ispitivanje, nakon čega je predat pritvorskom nadzorniku.

Suočen je sa krivičnim djelom iskorištavanja djece za pornografiju, zbog čega mu prijeti i do 8 godina boravka “iza rešetaka”.

Ujedno, u toku je i istraga da li je s tim rovinjskim materijalom Nijemac samo želio da upotpuni svoju privatnu kolekciju, ili su snimci bili namijenjeni razmjeni i daljoj distribuciji.

(Vijesti.ba)

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box