Nikad viđena fotografija Silvane Armenulić sa kolegama


Pjevačica Silvana Armenulić sedamdesetih godina bila je na vrhuncu svoje karijere. Silvana Armenulić život je izgubila davne 1976. godine u stravičnoj automobilskoj nesreći.

Na društvenim mrežama kruži fotografija na kojoj se nalazi Silvana Armenulić, Bora Drljača i Toma Zdravković.

Naime, ova fotografija je nastala na dočeku njih troje u jednom manjem mjestu na istoku Srbije. Toma i Bora su u to vrijeme bili na početku karijere, dok je Silvana već bila na vrhu.

Koliko ih je publika voljela govori i činjenica da su dočekani sa velikim količinama hrane, njima se to dopalo, te viljuške nisu ni upotrebljavali.

Silvana Armenulić sa kolegama Silvana Armenulić sa kolegama FOTO: FACEBOOK

Kako je odnos Silvane i Tome Zdravkovića postao veoma zanimljiv publici nakon filma “Toma”, njegova supruga Goca otkrila je detalje pjevačevog odnosa sa koleginicom.

– Pričao mi je o Silvani, da je dobar drug, prijatelj sa njom. Ja mislim da je tu postojala jedna specifična veza između njega i Silvane. Poznavajući mog muža, pošto je bio zaljubljive prirode, vjerovatno da jeste bio zaljubljen u nju, pošto je ona u to vrijeme bila nedostižna za njega. Ona kada je umrla, on je stvarno bio očajan. Nije mogao da shvati da je više nema. Oni jesu imali jednu specifičnu vezu, u svakom slučaju bile su u pitanju emocije – kazala je Goca za srbijanske medije.