NISAM VIŠE DEDA PERA: Dejan Dragojević okrenuo novi list

Stavio tačku na odnos sa Dalilom

Iako su mnogi sumnjali da će Dejan Dragojević pokleknuti ponovo i pomiriti se sa ivšom suoprugom Dalilom, od toga nema ništa. Dejan je otovorio dušu i pričao o svemu što se dešavalo posljendjih sedmica.

–Kad smo se pomirili opet, ona mi je rekla poslije da hoće da budemo drugari, a onda mi je zamijerala mnoge stvari. A non-stop je bilo nekih stvari, ja kad uzmem da joj prebacim, ona: “Nije to tako”. Onda sam puštao, a ona je svesno stavila nas na pauzu, sebi je rekla da ima 0% emocija prema meni, a vidjela je da ja idem ka tome da pojačam nas odnos. Navikla je da uvijek može da mi se vrati, pa je krenula da radi iste stvari sa početka. Ja sam trpio, dok nije eskaliralo, dok nisam sam sebi priznao surovu istinu – istakao je Dragojević.Dodao je da je shvatio da nema ljubavi i da je bilo bolno.

–Jako bolan. Najteže mi je bilo nju odbiti. Ja sam svaki put padao na te njene oči. Ona je u flertu sa njim bila saučesnik. Toliko je sebi davala za pravo, ja kad nekome dam upaljač, ona me sasječe pogledom. A nema pravo da to zamijera, ali je sebe stavljala uvijek iznad mene, da radi šta hoće, a ja ako imam komunikaciju sa nekom, to je s*ks. Sada je počela da mi dobacuje u prolazu, ja ignorišem – rekao je Dejan.

–Misliš li da će tek sad da ti se “nakači” sada kada vidi da te je definitivno izgubila? – nastavio je Tanasijević.

Da. Ona ima ta dobacivanja, pravi se da su simpatična, a ustvari su prebacivanja, kako ću ja nešto raditi. Ja sam joj rekao da me se mane. Pregurao sam neki period, hoću da mi bude lakše. Ignorišem je, bude mi smiješno, nasmejem se, nenormalno mi je. Njoj je lakše da prihvati da hoću da joj se osvetim. Uvijek mi je pričala da ne može da mi vjeruje. Ljudi su imali prilike da gledaju naše rasprave. Nije poenta ko će kome da vjeruje, nego ko se koliko daje za odnos. Ja sam se i drugi put dao maksimalno, ali uzalud. Ja sam poslije svega išao da je tješim, oraspoložim, budim. Ali njoj je lakše da kaže da je ne volim, da bi lakše mogla da podnese sav teret. Zna da nije tako, da je volim, da su emocije bile velike, da sam htio da pređem preko svega, ali ona nije htela da rješava naše probleme, već neke od 26 dana… Ako se neko borio za ljubav, borio sam se ja – 

-Dalila ti je rekla da si prodana duša. Ko je od vas dvoje prodao dušu i zarad čega? – pitao je Tanasijević.

-To je jako teška riječ. Ja sam toliko toga dao za naš život, za nju. Jako mi je teško. Okrenuo sam, posvestio njoj. A sada kada su mi se vratili ti ljudi, ja sam prodana duša. A kad vidim šta se ovde dešava, zapitam se ko je koga prodao i izdao i zapitam se šta je smisao naših života. Neka mi kaže da sam prodana duša, suzdržavam se, i kad mi pominje porodicu, indirektno, direktno… To je ona. Ja idem dalje, trudim se da ne plačem. Ne pada mi napamet da drugi put budem pop*šan. Prošli put sam rekao da sam okrenuo pola lista, a sada je Bogami skoro cijeli. Ostalo je ono malo – Nisam više deda Pera, sad sam Dejanrekao je.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE