Njegovom “hitu” se smije cijela regija, a sada je otkrio i svoju životnu priču

Posljednjih sedmica glavni hit na društvenim mrežama je pjesma “Autotune” stanovitog Zokija Šumadinca.

Pravo ime mu je Zoran Petrović, a na društvenim mrežama najčešće objavljuje fotografije u donjem rublju ili kućnom ogrtaču.

Tvrdi da je nakon tri kliničke smrti dobio posebne moći. Prije toga rođen je u Austriji, završio je novinarstvo te se doselio u srbijanski Gornji Milanovac, gdje i danas živi.

“Prvu kliničku smrt doživio sam prije deset godina, na Svetu Trojicu, i to pred gostima koji su bili na slavi. Iznenada mi je pozlilo i samo sam se srušio. Dugo se pričalo o tom događaju, a onda, nakon dvije godine, opet sam doživio kliničku smrt. Ovoga puta liječnici su javili mojoj obitelji da sam umro. To je za njih bio užasan šok. Kada sam se oporavio, mislio sam da mi se takve stvari više neće događati, međutim, nije prošlo dugo, ponovo mi je pozlilo i moji su me odmah prebacili u Dom zdravlja u Topoli”, opisao je u svojoj biografiji, prenosi Alo.

https://www.instagram.com/p/BkIk-o7FpkY/?utm_source=ig_embed

“Tada sam doživio i treću kliničku smrt. Znam da nisam jedini kome su se događale takve stvari, uostalom, bezbroj knjiga je napisano na tu temu. Svako od nas imao je slično iskustvo i svima je zajedničko to što smo prolazili kroz tunel na čijem kraju je izvor svjetlosti. Međutim, treći put bilo je drugačije – obasjala me blještava svjetlost iz koje su prema meni išli žena i muškarac”, nastavio je opisivati.

https://www.instagram.com/p/Bi81xu_F_kx/?utm_source=ig_embed