Portal 072info

NK ČELIK: Demant povodom izjave fudbalera Jusić Emira

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Demant povodom izjave fudbalera Jusić Emira.

NK “Čelik” se osjeća dužnim da demantuje izjave fudbalera Emira Jusića koje su objavljenje na nekim portalima.
Naime, Emir Jusić je upoznat, kao i Fenan Salčinović koji je prisustvovao razgovoru, da osobe sa kojim razgovara nemaju pravo odlučivanja u klubu i da mogu samo prenijeti informacije šefu stručnog štaba Hasanu Özeru koji je u tom momentu boravio u Istanbulu. Emir Jusić je nakon toga izjavio da je postigao dogovor sa NK “Čelik”, kao i teške kvalifikacije da klub vodi “ulica” i “ljudi iz kafane”, što nije tačno jer zadnju riječ je dao novi šef stručnog štaba Hasan Özer koji ga nije želio u ekipi, kao ni Dženisa Huseinspahića koji je bio na pregovorima, ali koji nije potpisao ugovor sa NK “Čelik”.
NK “Čelik” je sa predsjednikom Olgunom uradio veliki posao i svaki problem koji je bio ispred nas je riješen. Naš Klub se ograđuje od bilo kakvih špekulacija i neće dozvoliti nikome da vrši pritisak i dovodi igrače za koje predsjednik Olgun Aydin i šef stručnog štaba Hasan Özer nisu dali odobrenje. Pružanje ruke koje spominje Emir Jusić je tradicionalni pozdrav u Bosni i Hercegovini i nije bio zaključivanje bilo kakvog dogovora.
NK “Čelik” poziva Tužilaštvo Ze-Do kantona da pozove Emira Jusića, da mu pokušaju pomoći i da ga saslušaju jer je u par navrata spomenuo da su ga u periodu prije ulaska investitora određena lica vozala u gepeku automobila prijeteći mu da tu određenu utakmicu ne odigra na nivou da bi Čelik izgubio. Upravi našeg Kluba je žao što je odnos sa Emirom Jusićem otišao u ovom smjeru i želi mu zdravlje i sreću u nastavku karijere.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME

Preuzmite Android aplikaciju portala 072info
– klikni ovdje da preuzmeš! –

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
  • 22
    Shares
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME