Nova i modernija linija iz fabrike namještaja Divan (FOTO)

Podijelite vijest

Fabrika namještaja Divan tradicionalno nastoji svojim kupcima obezbijediti najmoderniji namještaj, a čije su cijene prilagođene bosanskohercegovačkim standardima. Kako su uvijek u korak sa svjetskim trendovima, pri tome ne zanemarujući kvalitetu, ovih dana sve one koji vode brigu o uređenju svog doma očekuje nova i modernija linija.

Naime, riječ je o sasvim novom, funkcionalnom i tapaciranom namještaju iz fabrike namještaja Divan koji je prilagođen potrebama kupaca, a iz Divana svakako nisu zaboravili prilagoditi i cijene istog. Tako kupci Divana širom bosanskohercegovačkih gradova mogu već sada posjetiti neki od salona namještaja i uživati u novom namještaju koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Marmara i Behar od sada možete kupiti po manjim dimenzijama i nižim cijenama, pod simobiličnim nazivima Behar mini i Marmara mini. Pored toga, očekuje vas veliki izbor namješta po mjerama i željama kupaca koji se mogu izvlačiti, a posjeduju i sanduke za posteljinu. Međutim, to nije sve, kako bi zadovoljili najsitnije potrebe svojih kupaca iz Divana su se potrudili da novu liniju namještaja ponude u preko 50 različitih štofova, boja i dezena.

Odgovornost za vašu udobnost odavno je preuzeo namještaj Divan koji već godina uspijeva oduševiti svoje kupce, a nova linija namještaja sa svim navedenim pogodnostima definitivno sa sobom nosi dovoljno razloga da već sutra posjetite salon namještaja Divan u Zenici ili Vitezu.

Budite uvijek u toku sa ponudama iz Divana, posjetite ih na www.divan.ba ili ih pratite na Facebook-u klikom OVDJE.

[flagallery gid=291].