Nova obećanja s Bilinog polja: Dugovanja će se isplatiti

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Na zeničkom stadionu su danas održani brojni sastanci iza zatvorenih vrata na kojima su prisustvovali izaslanici predsjednika kluba, Aydina Olguna koji bi trebao doći u Zenicu u toku sutrašnjeg dana. 

– U srijedu (6. novembar) ćemo organizirati konferenciju za medije na kojoj će govoriti i predsjednik kluba. Njegovi prvi saradnici su već stigli u Zenicu i utvrdili smo da su imali potpuno drugačiju sliku stanja u klubu od stvarnog. Ne znam ko je odgovoran za to, vjerovatno također njihovi sunarodnjaci koji su ovdje u klubu. Uočene su brojne nepravilnosti i investitor će sad imati potpunu sliku stanja u klubu. Najkasnije sutra će biti izmirene sve pristigle obaveze – rekao je za “Avaz” generalni sekretar Čelika, Ismar Huskić. 

Čelik će u subotu ugostiti ekipu Zvijezde 09 i prema posljednjim informacijama s Bilinog polja, odigravanje ove utakmice neće biti upitno. 

Avaz

GODISNJICA
MARKETING