NOVA POHVALA PACIJENTA ZA KCUS I DR. SEBIJU: Ovdje sam stekao prijatelje

sebija 1
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Teolog i novinar Josip Šimiž-Đinđić jučer je uspješno operisan na Klinici za plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju KCUS-a.

On je tom prilikom doživio veoma prijatno iskustvo zbog ophođenja medicinskog osoblja, te je odlučio o svemu izaći u javnost sa pohvalama na račun njihovog rada.

Kako kaže, on je ponovo operisan na Univerzitetskom Kliničkom Centru u Sarajevu – Klinici za plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju KCUS-a, kojom rukovodi prof. dr. sci. Sanela Salihagić, lumen žena.

Istakao je da se odlično osjeća, te da je post operativni zahvat uredno i uspješno prošao.

Operativni zahvat izvršila je šefica Klinike za plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju KCUS-a prof. dr. Sanela Salihagić, specijalist plastične i rekonstruktivne hirurgije.

Nakon operativnog zahvata, šefica ranije spomenute Klinike lično ga je obišla, što ga je ganulo i dirnulo, ali uljudno, raspitujući se, treba li mi šta. 

Zbog takvog ophođenja naglašava da je na KCUS-u stekao prijatelje.

Kontrolni pregled je obavljen kod kliničkog onkologa Klinike za onkologiju KCUS-a, dr. Amine Jalovčić – Suljević, koja je zauzela mišljenje: javljanje plastičnom hirurgu radi odstranjenja promjena.

Isto mišljenje zauzela je i dermatovenerolog KCUS-a prilikom pregleda da se postupi po uputi i nalogu onkologa.

Dalje kaže da je dežurni plastični hirurg dr. Goran Obradović bio izuzetno uljudan i korektan, te za samo sedam dana zakaza operativni zahvat, što je s moje strane pohvalno i efikasno za ovo osoblje, a takva efikasnost i isti tretman, vjerujem iskreno, da je jednak i prema drugim pacijentima.

Tada je odlučeno da operativni zahvat izvrši prof.dr. Sanela Salihagić.

Trenutno je hospitaliziran na Klinici za plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju KCUS-a.

Podsjetimo, Šimić-Đinđić je 9. avgusta također operisan na KCUS-u, o čemu je podijelio identično pozitivno mišljenje o radu ove zdravstvene ustanove, što je svakako potvrda dobrog menadžerskog pristupa generalne direktorice prof. dr. Sebije Izetbegović.

GODISNJICA
MARKETING