Portal 072info

Nova serija „Volim samo tebe“u programu TV OBN

Volim samo tebe je romantična dramska serija koja pokazuje obiteljske vrijednosti Gujaratija i opisuje koje su posljedice jednostrane ljubavi. Sve je ispričano s muške točke gledišta, jer je cijelo vrijeme tu narator. OBN će duplu epizodu serije emitirati od ponedjeljka do četvrtka iza Elif u 20:50h.

Radnja se odvija u sadašnjosti u Bombaju, gdje žive bliski prijatelji  Ranveer i Ishaani. Njih dvoje stalno balansiraju na tankoj liniji između prijateljstva i ljubavi.Ranveer je zaljubljen u Ishaani, ali ona osjeća samo snažnu prijateljsku vezu. Na drugoj strani njena je sestra Deeshazaljubljena i želi ga zavesti. Kada ju Ranveer odbije, ona ga uz savjet svoje bake optuži za silovanje. Mladić odlazi u zatvor.Nakon dvije godine, Ranveer je slobodan i postaje biznismen pod imenom RV. Na drugoj strani, obitelj u koju je posvojena Ishaani je u novčanoj krizi, jer je očuh u međuvremenu umro. Oni gube čak i kuću koju na aukciji kupi baš Ranveer.

Glavne uloge u seriji igraju Shakti Arora kao Ranveer i Radhika Madan kao Ishaani. Shakti je u Indiji poznat kao Tv voditelj, glumac i odnedavno pjevač. Dobitnik je nagrade za Ikonu mladih i Najboljeg mladog glumca. Radhika Mada je instruktorica plesa kojoj je uloga u ovoj serija prva u životu. Sve je oduševila njihova kemija na setu, iako nikada nisu bili u vezi.

U 446 epizoda bit će ispričana priča o prijateljstvu, ljubavi, zavisti i zlobi. Serija je modernija od onih indijskih koje ste do sada gledali na našem području, pa je i radnja dinamičnija a likovi živopisni. “Ovo je naš ljetni poklon svim vjernim gledateljima. Dok će većina TV postaja ići s reprizama ovo ljeto, mi nudimo Elif premijerno i jednu potpuno novu seriju,“ kaže PR TV OBN Saša Martić.

Podijelite članak