Novak i Jelena: Svadba u julu na Svetom Stefanu

Podijelite vijest

Kako mediji navode, srpski teniser Novak Đoković i njegova vjerenica Jelena Ristić vjenčaće se u julu na Svetom Stefanu koji predstavlja savršeno mjesto za bijeg od očiju javnosti.

Navodno, Nole i Jelena su izabrali crnogorsko poluostrvo kako bi svoju sreću tog dana podijelili s gostima koji će doći iz cojelog svijeta, daleko od očiju javnosti.

“Novak i Jelena su nedavno odlučili da će se vjenčati u julu i o tome su obavijestili svoje roditelje koji ne žele da se miješaju u njihove želje i organizaciju. Na ludi kamen će stati na prelijepom Svetom Stefanu, a ovo mjesto su odabrali jer će medijima biti teško da priđu, te će moći da sačuvaju privatnost za sebe. Prva polovina jula im je najviše odgovarala pošto će Nole tada završiti sve obaveze oko Vimbldona”, rekao je izvor blizak ovom paru, a prenio “Telegraf”.

Na vjenčanju će se pojaviti dosta slavnih ličnosti iz zemlje i svijeta, što je još jedan razlog zbog kojeg ne žele da svoje vjenčanje izlažu javnosti. Oko ovog mjesta će tog dana biti povećane mjere bezbjednosti.
Nole i Jelena su se vjerili u septembru prošle godine, a prije samo dvije nedelje objavili da čekaju prvo dijete.

Telegraf