Portal 072info

Novi šamar zeničkoj SDA: Na skupu u Babinoj rijeci građani ih gađali jajima i paprikama

AEE55440 8815 43B9 B69A B0475005370D
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Novi šamar realnosti da su izgubili podršku građana Zenice, koji su svjesni da je SDA četiri godine bila glavni organizator opstrukcije razvoja grada kroz Gradsko vijeće i odlučni su to kazniti 15. novembra, zenička SDA doživjela je na sinoćnjem predizbornom skupu u Babinoj rijeci.

Naime, iako svi nadležni upozoravaju da se obustave predizborni skupovi, koji su prijetnja po zdravlje i živote građana, to ništa ne znači za SDA koja svjesno, organizirajući skupove, ugrožava zdravlje građana i dovodi u direktnu opasnost njihove živote zarad ličnih interesa i pokušaja osvajanja što više pozicija u vijeću za nove četiri godine blokade Zenice.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME

Da su građani Zenice nikad svjesniji ko su najveći neprijatelji Zenice, dok sada prodaju priču “Za jaku Zenicu”, svjedoči nesvakidašnji slučaj na skupu u Babinoj rijeci, tačnije na košarkaškom igralištu. 

Iako je došlo svega nekoliko mještana ovog naselja, odnosno članovi porodice kandidata sa liste, skup je završen prije planiranog vremena. 

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Naime, u jednom trenutku građani su počeli bacati jaja i paprike na kandidate SDA za vijeće i Nezira Pivića, primoranog kandidata za gradonačelnika Zenice.

Zbog nesvakidašnje situacije, ali i jer su svjesni da građani više ne padaju na njihove laži i podvale, i ovaj skup se našao na listi brojnih propalih skupova i pokušaja obmane zeničke javnosti u okviru kampanje za predstojeće izbore koju provodi SDA. 

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
974BA6B5 D410 414B 8058 3F24C929933C
Zeničani poslali jasnu poruku SDA-u

Podsjetimo, ranije su, također, Zeničani poslali jasnu poruku da je SDA nepoželjna u Zenici, a kada su im uništili jedan od brojnih zakupljenih bilborda po gradu koji su samo potvrda sile koju pokušava provoditi zenička SDA. 


Preuzmite Android aplikaciju portala 072info
– klikni ovdje da preuzmeš! –

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
  • 3.2K
    Shares
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Počitajte još

CIK BiH: Utvrđeni rezultati lokalnih izbora u BiH

Portal 072info

Jedan glas presudan u utrci za načelnika

Portal 072info

KASUMOVIĆ: Pozivam Pivića da, zajedno sa Izvršnim odborom SDA Zenica, podnese ostavku!

DPA - Portal 072info
REKLAMA
KRAJ REKLAME