NOVI SPEKTAKL ZA PAMĆENJE: Koncert Zdravka Čolića u zeničkoj “Areni”

Nakon 7 godina najveća regionalna zvijezda Zdravko Čolić održaće svoj veliki solistički koncert 09.11.2019 . u Areni Zenica.

Nakon 7 godina i dva velika uspješna koncerta u Zenici, ponovo će zeničku publiku uveseljavati velikim hitovima iz višedecenijske karijere.

Koncerti Zdravka Čolića su jedinstveni po posebnim emocijama koje zajedno s Čolom stvara publika iz svih generacija. Legendarni Čola svojim velikim i neprolaznim hitovima ostavlja trajni pečat na višeganeracijsku publiku.

Rasprodanim koncertima od Australije do Amerike gdje se trenutno nalazi na turneji, svjedoči jednom vremenu kvalitetne muzike koje danas sve manje ima na našim prostorima. Legendarni Čola prirediće kao i uvijek do sada veličanstvrnu noć za pamćenje zeničkoj publici, sa onim istim mladalačkim žarom i energijom koja ga pokreće kada je njegova publika u pitanju.

Čola će na turneji “Ovo malo sreće“ uz pjesme sa svoga zadnjeg albuma, koji će prvi put pjevati pred zeničkom publikom, pjevati i njegove nezaboravne najveće hitove.

Zdravko Čolić je prepoznatljiv izvođač po svojoj velikoj energiji i želji da se što duže druži uz svoju publiku, te tako njegovi koncerti traju mnogo duže od prosjeka -neko bi nekad rekao da on održi dva koncerta u jednom. Kako i ne bi kad hitova ima za više dana, a ne sati.

Organizaciju, kao i do sada, potpisuje agencija “Beral music”, koja je i do sada organizovala veliki broj koncerata u zeničkoj Areni.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE