NOVO I DRUGAČIJE U ZENICI: Tapas vam predstavlja samouslužnu praonicu

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
Preuzimanje tekstova dozvoljeno uz obavezno navođenje i linkanje izvora “072info”.

Firma Tapas d.o.o. Zenica vam ponovo nudi nešto sasvim novo i drugačije, a što je još jedan u nizu od gestova kojima pravdaju svoje dugogodišnje uspješno poslovanje. Naime, od danas je u Zenici svečano otvorena nova i potpuno drugačija autopraonica, a koja će odgovoriti i najstrožijim zahtjevima zeničke javnosti koja vodi brigu o svojim automobilima.

Podsjetimo, Car wash sistem pravi je hit u svijetu, a koji je za rekordno kratko vrijeme naišao na široku primjenu kod vozača. Od sada uslugu samouslužne praonice po svjetskim standardima i kvalitetama možete koristiti u Zenici, na adresi ZAVNOBIH-a 69. – Brist.

ČITAJ JOŠ:  NOŽEM ZADAO UDARAC: U Zenici ponovo tuča, lake tjelesne povrede

Ne izostavljajući visoke standarde, kvalitet i zadovoljstvo klijenta na prvom mjestu, Tapas će pristupačnim cijenama samouslužne praonice uz sve navedeno za kratko vrijeme zadobiti povjerenje velikog broja zeničke javnosti.

Uvjereni smo kako ćete već danas posjetiti novootvorenu samouslužnu praonicu i uvjeriti se u sve navedeno, a u nastavku pogledajte fotografije praonice koje će vas oduševiti.

Sponzorisana objava

[flagallery gid=536]

072INFO TV