NUCCI: Da nije bilo korone ne bi bilo ni moje karijere

Nucci postaje sve popualrniji pogotovo među mladim. Reper i Jutjuber govori o tome koliko ga je promijenila popularnost. Smatra da je korona zaslužna za njegovu karijeru, a pjesma „Bebo“ je napravila veliki uspjeh. Govorio je o tome šta je njegov najveći porok.

Odakle nadimak Nucci?

-Nući je izveden nadimak od mog prezimena Panić. Drugar iz srednje škole me je prozvao Panući, pijan nakon nekog izlaska, i to “Pa” se jednostavno izgubilo i ostao je Nući. U početku mi je to smetalo, nikako mi se nije svidjelo, ali kasnije sam prihvatio.

Ko je bio tvoj muzički uzor? 

-Kao klinac kupovao sam tinejdž časopise kako bih pratio šta se dešava na javnoj sceni. Uvijek me zanimalo ko nastupa na Egzitu. Možda kada sam kupio Marčelov album “Puzzle shock” koji sam kupio 2006. godine. Preslušavao sam ga na mini liniji, imao je dosta dubokoumne tekstove, kada mi nešto nije jasno išao sam kod mame da mi pojasni. Eto, možda mogu da kažem da sam zbog njega počeo da pišem.

Da li voliš da izlaziš? 

-Ne, prerastao sam to. Posljednji put u kafani sam bio 2019. Godine. Valjda cijela ta gužva, nastupi svake nedjelje, pa onda ne stižem.

Jesu li te roditelji podržali u karijeri?

-To je za njih bio šok, ja njima to nisam ni rekao, već su čuli negdje na internetu. Generalno, tata mi nikada nije bio podrška što se tiče muzike i toga, a mama jeste. Za moju drugu pjesmu u životu baš mi je mama pomogla malo oko teksta, tako da je ona uvijek bila tu uz mene. Tata je sve ovo relativno skoro shvatio, on je iz nekih drugih poslova. Mama mi je bila na jednom nastupu, kada sam nastupao na Mjuzik viku.

Misliš li da rep muzika loše utiče na omladinu? 

-Malo mi je glupo to klasifikovanje, kao rep utiče, a folk ne utiče loše? Mislim da generalno pop kultura nikada nije donosila ništa dobro, u kom god vremenu da živimo. Ko god je bio pop ikona, poslije je ispalo da nije donosio dobro mlađoj populaciji. Moji baba i deda su smarali mamu što ide na Igi Popa koji je istetoviran skida na bini. To se tako s vremenom mijenja. Mislim da je mnogo temeljna i duboka tema.

Da li živiš život o kakvom pjevaš? 

-To je veoma teško da se definiše. Donekle ga i živim, recimo da volim hedonistički način života.

Zbog čega kriješ svoj ljubavni status? 

-Odlučio sam da se za djevojke ne oglašavam. Dajem svoj život na tacni, ali ne i moram privatnost.

Koliko te je promijenila popularnost? 

-Mislim da me nije promijenila. Život ti se izmjeni samim tim što te znaju ljudi i prepoznaju na ulici. Rasta je jednom rekao jednu veoma tačnu rečenicu: “Laže ko kaže da ga slava nije promijenila. Imam više para i manje vremena”, ja mislim da je to velika istina.

Sa kim bi volio da snimiš duet? 

-Iz naše branše možda sa Cobyem, mislim da bi to dobro zvučalo. Do kraja ove godine izbaciću jedan singl sigurno, a u 2022. očekujte duet sa ženskim vokalom.

Koji su tvoji poroci? 

-U top tri poroka mi je definitivno hrana, volim da pojedem dobar stek.

Kako si se odlučio da objaviš prvu pjesmu?

-Kada je krenula korona, Popov, Marko i ja smo tek uzeli ovaj studio. Sve je stalo i Popov me nagovori pošto prije toga nisam stao godinu i po dana za mikrofon. I kada je bio policijski čas mi smo počeli i tako je nastala pjesma “Bebo”. Mnogo puta sam rekao da se nije desila korona, ne bi se desila ni moja karijera. Meni je ovo nekako najbolja godina u životu.

Kroz modernu muziku dosta se promovišu narkotici, kakvo je tvoje mišljenje? 

-Pa naravno da uvijek kažem da je to štetno i loše, nikada ne bih nekome preporučio da konzumira bilo koju vrstu droge.

IZVORExpress
Prethodni članakVakcinacija i distanca štite vas od korone
Sljedeći članakCijene rabljenih vozila u Njemačkoj “skočile u nebo”, najpogođeniji modeli stariji od 10 godina