Portal 072info

OVAKO SE DANAS ZABAVLJAJU 19-GODIŠNJAKINJE: Gladujem danima zbog izlazaka, poslije liječim upalu mišića

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

studentica isidora

Isidora je studentkinja koja obožava da izlazi jer za nju clubbing predstavlja bijeg od svakodnevnih gluposti i nervoza. U nedostatku dobrih zvučnika kući i velikog danceflora, ova cluberka ide u provod i do iznemoglosti igra na podijumu. Poslije, kaže, liječi upalu mišića dva dana.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

– U prosjeku, izlazim dva puta sedmično, ali uglavnom i više od toga, sve zavisi koliko je dobar vikend, ima li dobrih žurki u gradu, a kad je Beograd u pitanju, dobrih žurki uvijek ima – naglašava Isidora.

– Bitno je društvo, ali je muzika bitnija i uvijek će biti bitnija. Na primjer, na Exitu uvijek sama idem po tvrđavi jer ne mogu ja da ispratim društvo, ne može društvo da isprati mene s muzikom. Svi slušamo različito i nikog neću tjerati da sluša isto što i ja. Svako ide gdje kome odgovara. Na kraju se doduše uvijek nađemo na Dance areni. Prostor stvarno nije bitan, bitno je da muzika gruva i izuva – prepričava svoje provode cluberka.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Iako Isidora u šali kaže da izlazi češće nego što ide na fakultet, ne dozvoljava da joj akademski život trpi zbog clubbinga. Stiže i da se bavi jogom i da dosta vremena provodi u prirodi.

– Trudim se da iz klubova izlazim ranije i da after partije izbjegavam. Ne želim da mi vikendi propadaju, pogotovo sad kad stiže lijepo vreme. Dala sam sebi uslov, ako do kraja julskog roka dam šest ispita, dozvoliću sebi da mi dnevne obaveze zbog noćnog života trpe tokom čitavog ljeta – ističe sa smiješkom.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

S obzirom na to da je studentica i još ne zarađuje sama za život, njene “hirove” joj finansiraju roditelji.

– Zasad su za novac glavni roditelji i mislim da nisu ni svjesni toga. Kćerka im gladuje ponekad danima da bi clubbingovala (sijeh). Manje kafenišem i čuvam pare za izlaske – povjerava se Isidora.

 DEPO PORTAL

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME