Objavljen video brutalne tučnjave, fotografija muškarca koji leži u lokvi krvi obišla svijet

U Tirani se večeras igra finale Konferencijske lige između Rome i Feyenoorda, a nažalost nije moglo bez navijačkih sukoba.

Navijači oba tima su još jučer doputovali u glavni grad Albanije kako bi se spremili za večerašnji meč i borbu za trofej u Konferencijskoj ligi.

Međutim, nakon njihovog dolaska albanska policija imala je pune ruke posla. U centru grada došlo je do sukoba navijača dva kluba, a u sve su se uključili i lokalni huligani.

Albanski mediji objavili su da je jučer došlo do žestoke tučnjave navijača iz Tirane i navijača Feyenoorda, a policija je jedva uspjela da ih smiri.

Tučnjava je trajala desetak minuta, a povrijeđeno je više od 100 osoba.

Copy

Kako su prenijeli albanski mediji povrijeđeno je čak 60 policajaca, a dvojica su prošla s teškim povredama. Povrijeđeno je i više od 50 navijača, a jedan od njih je jedva ostao živ.

Radi se o lokalnom navijaču koji je teško povrijeđen kada ga je jedan od navijača Feyenoorda udario stolicom u glavu i samo brzom reakcijom hitne pomoći njegov život je spašen.

Fotografija ovog navijača kako leži u lokvi krvi je obišla svijet, a građani u Tirani su bili šokirani scenama koje su vidjeli. Prema posljednjim informacijama on je uspio da preživi i ima teške povrede glave.

Avaz

Prethodni članakHoće li doći do povećanja minimalne plate u Federaciji BiH?
Sljedeći članakNestao policajac u BiH: Automobil pronađen, potraga u toku