Objavljeni novi video klipovi sa Vlašića: “Dok su spašavali ljude hotelski lift propao”

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

Sinoć u hotelu Pahuljica na Vlašiću izbio je požar, a vatrogasne ekipe su više od sat vremena na terenu.

Glasnogovornik Ministarstva unutrašnjih poslova Srednjobosanskog kantona Hasan Hodžić je kazao da su prijavu o požaru zaprimili u 21:10 sati. Odmah po prijavi o požaru na jednom od hotela na Babanovcu upućena je policijska patrola te dvije vatrogasne ekipe koje su angažovane na gašenju požara”, kazao je Hodžić.

Na društvenim mrežama se pojavio novi snimak sinošnjeg požara, gdje jedan uspaničeni građanin trči, a onda i poziva jednu osobu koja je ostala u hotelu.

Povukali su: “Namire izlađi” – nakon čega propada hotelski lift.

Podsjećamo za portal Crna-Hronika izjavio je  26-godišnji Safet Mameledžija koji je opisao nemili događaj sa Vlašića.

“Bila je to uobičajena noć igrali smo FIFU krenuli u krevet dok jedan od kolega nije rekao zapalila se Pahuljica, odmah smo skočili ja sam čak u pidžami samo jaknu obukao i potrčao jer imam puno prijatelja dolje.

Dok sam išao prema Pahuljici samo je gorio jedan prozor i dio krova. Sreo sam Tarika koji je isto trčao prema dolje i govorio ima još ljudi unutra gdje smo utrčali kako bi ih spasili.

Ja sam htio upaliti blic a kamera mi pola otvorena tako sam počeo snimati ono dešavanje unutra koje ima na mom Instagram storyu.

Od radnika hvala Bogu niko nije povrijeđen par uposlenih je imalo problem sa kašljem ali posljedica nikakvih nema. Hvala i vatrogascima i policajcima koji su ugrozili svoje živote da spase tuđe. – izjavio je Safet Mameledžija za portal Crna-Hronika

Pogledajte video OVDJE