Portal 072info

Oblik vašeg prsta pokazuje kakva ste osoba

Kakva ste osoba sudeći prema obliku vašeg prsta? Riseearth nam je odlučio otkriti tajne oblika naših prstiju. 

Prsta A

Skrivate osjećanja i melanholični ste, pretvarate se da ste jači i neovisniji nego što ustvari jeste. Emocionalni ste i dobri prema svima koje upoznate. Fer ste i mrzite laži i licemjerje. No, ipak ne pokazujete ono što je u vama. Imate veliko srce, pomažete, završavate zadate zadatke, volite se smijati, a vaše misli se lako prepoznaju po vašem izrazu lica. Hladni ste prema ljudima sa kojima niste bliski, ali pretjerano emocionalno prema onima sa kojima jeste. 

Prst B 

Niste navikli da preuzimate inicijativu i upoznajete nove ljude, lojalni ste, a jednom kad se zaljubite, dajete toj osobi punu pažnju i sve misli. Osjećajni ste, iako često tako ne izgleda, jer štitite svoja i tuđa osjećanja pretvarajući se da ne znate ništa. Kada se odlučite da napravite nešto, niko vas ne može zasutaviti. Plašite se boli, pravite se da ste ok kada je neko u vašoj blizini, iako niste, a u svakoj situaciji ostajete mirni. Jakia ste i neovisna osoba koja zna biti oštra prema drugima, iako ste meka srca i lako vas povrijede. Volite zamišljati, maštati i često želite nekoga ko će vas razumjeti i voljeti. 

Prst C

Lako se naljutite, ne zamjerate dugo, ne volite izazove, ali i nepoznate, a sitnice vas lako dirnu. Poštujete tuđa mišljenja, no nekada možete biti teški, a vaš ego naraste dok se svađate sa drugima. Ipak, poslije se lijepo izvinite zbog svog ponašanja. Zadržavate svoje osjećaje i probleme za sebe. Ne volite se pretvarati, znate šta volite a šta ne. A volite i kada vam ljudi vjeruju i povjeravaju svoje tajne. nježnog ste srca, lako vas povrijede, no uvijek nađete snage da oprostitie onome ko vam je nanio bol. 

Podijelite članak