Portal 072info

OBN: Klinci su opet IN

Neki novi klinci su opet IN, i u novoj, drugoj sezoni osvojili su srca gledalaca u cijeloj Bosni i Hercegovini ali i u regionu. Potraga za mladim muzičkim zvjezdicama, do 15. Godina se nastavlja na OBN TV.

U petak 18.11.2016. deset novih takmičara će pokušati što bolje izvesti muzičke numere koje su odabrali i izboriti prolaz u drugi krug takmičenja. Interpretacije talentovanih klinaca ovoga petka ocjenjivati će žiri u sastavu: Ivana Selakov, Bane Mojičević, Darko Lazić, Rada Manojlovoć, Haris Berković i Topalko. Riječi podrške klincima će i u novom izdanju dati voditeljski duo, Ana Sević i Milan Mitrović. Mali muzičari dati će sve od sebe i pokazati svoj talent:

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

TAKMIČAR BLAGICA DŽUNDŽUROVSKA , ima 15 godina a dolazi iz Skoplja. Blagica pored pjevanja svira i violinu.

TAKMIČAR AMILA MEMIĆ ima 13 godina i dolazi iz Prijedora. Amila pjeva na čak 13 jezika, a bavi se i izučavanjem jezika , crtanjem i recitovanjem. Njeni mzički uzori su Britni Spirs, Vitni Hjuston i Silvana Armenulić. Vrline su joj skromnost, odgovornost i iskrenost a mane to što je tvrdoglava.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

TAKMIČAR IVANA ORLOVIĆ ima 14 godina i dolazi iz mesta Donji Petrovci kod Rume. Ivana voli pjevanje, glumu i recitovanje. Njen muzički uzor je Marija Šerifović. Ivana za sebe kaže da je uporna, snalažljiva i vrijedna. Oona kaže da kod sebe ne voli to što je tvrdoglava.

TAKMIČAR MILICA ŽIVKOVIĆ ima 13 godina i dolazi iz Aleksinca. Njen hobi je muzika a jednoga dana voljela bi da ima karijeru kao Snežana Đurišić i Ana Bekuta. Mana nema a vrline su joj to što je vrijedna , poslušna i iskrena osoba.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

TAKMIČAR VESNA RADOIČIĆ ima 11 godina i dolazi iz Surdulice. Uglavnom se u slobodno vrijeme bavi pjevanjem, nema nekog omiljenog pjevača koji joj je uzor već kaže da su to svi pjevači. Za sebe kaže da je dobra i talentovana a mana joj je što je pomalo tvrdoglava.

TAKMIČAR ĐORĐE JOVANOVIĆ, ima 12 godina i stiže iz Niša. Jedno vrijeme je trenirao fudbal ali je ljubav prema muzici ipak pobijedila. Uzor mu je Šaban Šaulić. On je druželjubiv ali tvrdoglav.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

TAKMIČAR MELIHA FAZLIĆ ima 13 godinai dolazi iz Srebrenika. Ona je solista pjevanja , bavi se i glumom i plesom u školi. Njen muzički uzor je Hanka Paldum.

TAKMIČAR ADI VATRIĆ ima 10 godina i dolazi iz Sarajeva.. Pored toga što pjeva Adi trenira i karate a voli i da zasvira . Njegov muzički uzor je Adil.A Adi za sebe kaže da je vrijedan i poslušan – momak bez mane.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

TAKMIČAR SVETALANA LUKIĆ ima 10 godina i dolazi iz Beočina. Pored pjevanja bavi se i odbojkom. Uzori su joj Lepa Brena , Jelena Tomašević i Tajči. Njena vrlina je to što je uporna a mane nema.

TAKMIČAR ELENA BRKIĆ ima 12 godina i dolazi iz Beograda. Elena svira i violinu. Uzori su joj Marija Šerifović i Jelena Tomašević. Njene vrline su to što je lijepa, talentovana i pametna a mana što je svojeglava.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME