Portal 072info

OBN TV: Fahrudin Radončić gost novog izdanja TELERING-a!

Godinama najaktuelnije teme iz svijeta politike i kulture, ekskluzivni i zanimljivi gosti Telering OBN TV čine jednim od najgledanijih političkih emisija u Bosni i Hercegovini.

Bez cenzure i fraza, opušteno biće i ove nedjelje 25.10.2015. u 14:20 kada će Mato Đaković ugostiti Fahrudina Radončića predsjednika SBB BiH.

Sa svojim gostom Mato će razgovarati o aktuelnim dešavanjima u Bosni i Hercegovini ali i regionu sa posebnim akcentom na formiranje nove parlamentarne većine na nivou Federecije BiH ali i Bosne i Hercegovine.

Iskreno i bez cenzure moći ćemo vidjeti šta Fahrudin Radončić misli o Bakiru Izetbegoviću, Dragani Čoviću, Miloradu Dodiku, Mladenu Bosiću i Draganu Mektiću koji je rekao da Radončića ne želi za partnera.  

U ovonedjeljnom Teleringu možete čuti i koja je skrivena pozadina događaja o kojima se najviše posljednjih dana priča, a najmanje zna, izbjeglička kriza, afera zlato, terorizam u BIH, Raspored funkcija…

Mato Đaković pokušat će od svoga gosta saznati i gdje prestaje politička propaganda i lažna obećanja, a počinje stvarnost.

Ne propustite pogledati novo izdanje Teleringa u nedjelju 25.10.2015. od 14:20h samo na OBN TV!

Podijelite članak