OBRĆU MILIONE NA SAJTU ZA ODRASLE: Onlyfans koriste i holivudske zvijezde

Pandemija korona virusa iznjedrila je neke nove biznis modele – dok su se neki okrenuli TikToku i zarađivanju preporukama, neki su ipak riješili da svoje fotografije i snimke ponude na sajtu OnlyFans. Iako sadržaj koji se tamo objavljuje nije za svakoga, to je mjesto gdje se zarađuju visoke svote novca.

OnlyFans je nastao još 2016. godine, ali nikada nije bio popularan kao posljednjih mjeseci. Zamišljen je kao mjesto gdje će fanovi imati priliku da za, određenu mjesečnu pretplatu, saznaju o omiljenim zvijezdama i influenserima ono čega nema na mrežama i u medijima. Ali, sve je otišlo u sasvim drugom smjeru: sajt je postao mjesto gdje zvijezde zaista pokazuju malo više – ali ne više svog života, već tijela.

Kao što je već rečeno, OnlyFans radi tako što se fanovi pretplaćuju na sadržaj omiljene zvijezde mjesečno. Koliko će neko zaraditi, zavisi i od visine pretplate, ali i popularnosti na ostalim društvenim mrežama. Pritom, sadržaj uopšte ne mora da bude eksplicitan – Kardi Bi, recimo, zarađuje milione, iako joj je sadržaj pristojan.

Mnogo je onih koji fanove vode iza scena, na snimanje spotova, ekskluzivne muzike i drugih zanimljivih stvari, a još mnogo više onih koji se, jednostavno – skidaju goli.

Ko zarađuje najviše? Lista će vas možda iznenaditi: pred vama je top 5 najplaćenijih zvijezda na OnlyFansu.

Mia Kalifa – 6 953 664 dolara mjesečno

Tajga – 8 334 362 dolara mjesečno

Kardi Bi – 10 117 354 dolara mjesečno

Bela Torn – 12 738 587 dolara mjesečno

Blek Čajna – 21 791 195 dolara mjesečno

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE