Portal 072info

Obustava saobraćaja na raskrsnici Talića brdo-Londža

Izvršna agencija za realizaciju projekta  GGM u Zenici i Grad Zenica obavještavaju javnost, učesnike u saobraćaju i privredne subjekte da zbog nepredviđenih okolnosti od ponedjeljka, 01.08.2016. godine, i dalje ostaje na snazi potpuna obustava  saobraćaja na raskrsnici Ulica Talića brdo i Londža (kod objekta Robna kuća „Bosna“).

Pomenuti radovi produžuju promjenu režima saobraćaja kako slijedi:

    Od ponedjeljka, 01.08.2016. godine, od 7:00 sati, do 20.08.2016. godine na snazi je potpuna obustava saobraćaja kroz raskrsnicu Ulica Talića brdo i Londža (kod objekta Robna kuća „Bosna“), na potezu od objekta T-2 do objekta „Islamski centar“.
    Saobraćaj se preusmjerava preko Ulica Muftije Šemsekadića i Londža, uz privremenu   gradilišnu signalizaciju.
    I dalje ostaje na snazi zabrana zaustavljanja i parkiranja u gradilišnoj zoni, uključujući i plato kod objekta „Uglovnica“. Sva vozila koja ne budu uklonjena sa pomenutih lokacija biti će uklonjena o trošku vlasnika vozila.

Takođe najavljujemo totalnu obustavu saobraćaja, na saobraćajnici Londža od  spoja sa kružnim tokom“ Drveni Most“ do kružnog toka  kod R.K „Bosna“, zbog nanošenja završnog habajućeg sloja asfalta.

Totalna obustava na ovoj dionici je od ponedjeljka  01.08.2016 godine od 7:00 sati  do  utorka 02.08.2016 godine  do 9:00 sati.

Ukoliko vremenske prilike budu nepovoljne, asfaltiranje i obustava saobraćaja bi bila  prolongirana  do prestanka padavina.

Izmjena režima saobraćaja stupa na snagu od ponedjeljka 01.08.2016. godine, s početkom u  7:00 sati i traje po gore navedenom planu.

Izvršna agencija za realizaciju projekta GGM-a i Grad Zenica mole za razumijevanje i apeluju na učesnike u saobraćaju da maksimalno poštuju privremenu gradilišnu signalizaciju i izbjegavaju pomenute dionice, odnosno da maksimalno koriste alternativne putne pravce.

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box