Očiti znakovi da se želi vratiti bivšoj

Očiti znakovi da se želi vratiti bivšoj

Iako je u vezi s vama, nešto vam govori da on ipak još nije spreman pustiti svoju bivšu ljubav. Nemojte ignorirati ove znakove koji ukazuju na to.

1. Priča o svojoj bivšoj djevojci 

Uvijek je nezgodno kad netko u novoj vezi spominje bivše. Nije problem ako ste pitali pa je odgovorio, ali ako on često spominje bivšu, bez obzira na situaciju, nešto tu ne štima.

2. Još uvijek održavaju komunikaciju

Nakon prekida muškarac i žena često idu svatko na svoju stranu. Ponekad održavaju kontakt, pogotovo ako su imali djecu. No, ako muškarac bez posebnog razloga održava vezu s bivšom, a u novoj je vezi, vjerojatno između njih još nije sasvim gotovo.

3. Šizi zbog nove veze svoje bivše

Iako je u novoj vezi, čim je čuo da njegova bivša ima drugog, pošizio je. Ovo je očit znak da zapravo ne želi biti u novoj vezi već se želi vratiti svojoj bivšoj.

4. Dokazi u kompjuteru

Kopanje po tuđim stvarima nije u redu – osim ako nemate opravdan razlog. Iako je među njima gotovo, sve ono što se nalazi u njegovom kompjuteru potvrđuje suprotno.

5. Sentimentalne uspomene

Ako među svojim stvarima u stanu još uvijek drži sitnice koje mu je poklonila bivša jer za njega imaju sentimentalnu vrijednost – nije je prebolio.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE