Portal 072info

ODBJEGLA NEVJESTA: ”Uzela mi je novac, ali ja bih je ipak ženio”

Muškarac (66) iz okolice Karlobaga je u godinu i pol veze s prevaranticom Ivankom ostao bez 100.000 kn. Ipak, muškarac poručuje da joj sve oprašta i da mu se vrati.

Ja te volim, Ivanka, i sve ti opraštam. Krenimo ispočetka. Spasi mi familiju i rodi mi dijete, poručio je muškarac (66) iz Karlobaga svojoj nesuđenoj supruzi Ivanki (36), koja se zapravo tako ne zove.

Godinu i pol bili su u vezi. Plaćao joj je sve što je poželjela, a onda ga je samo jednog dana napustila. Odmah je otišao u policijsku postaju i prijavio je, kao i njenih dvoje pomoćnika – ženu (53) iz BiH, koja mu je i pomogla pronaći partnerku, te muškarca (26) iz okolice Zadra.

Nesrećni mladoženja uskoro je doznao da se njegova bivša djevojka ne zove Ivanka i da nije iz susjedne BiH, kako mu je govorila. Zapravo je Hrvatica, a on joj je samo za grobno mjesto za oca i majku u Banjoj Luci dao 5000 evra.

Plaćao je i izmišljene bolničke troškove, popravak zubi nakon navodne teške prometne nesreće. Dao joj je i 6000 kuna za kuću u Banjoj Luci.

Uhapšeni muškarac (26) u izmišljenim je pričama bio sin izvjesnog Ante iz Zagreba, za kojeg je Ivanka u metropoli radila.

– Ja nju ni nisam prijavio. Prijavio sam Antu, s kojim me varala, i njegova sina, koji je dolazio po novac – brani se Podgorac, koji, uprkos svim problemima u koje ga je dovela, strahuje da će njegova Ivanka morati u zatvor.

– Više mi znači promil nade da će poći za mene. Ona je jako lijepa. Ima ruke kao Madonna. Ako mi to propadne, mogu još poći loviti ribu i čekati smrt – govori.

Policija je ženu (53) privela državnom advokatu. Ispitali su je i pustili, a ostalih dvoje prijavu je dobilo dostavom. No muškarac planira odustati od prijave i naći se s Ivankom.

Laž do laži, ali njega nije briga

Niti se zove Ivanka niti je iz BiH, ali nesrećni mladoženja to je tek sad saznao. Ipak, želi da mu se vrati i da osnuju porodicu. Ne bi je mogao gledati u zatvoru.

24sata.hr

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box