Odličan nastup TK Napredak Zenica na turniru u Vukovaru

Odličan nastup TK Napredak Zenica na turniru u Vukovaru

Teniski klub „Vukovar“ iz Vukovara je bio organizator turnira uzrasta do 10 godina i do 8 godina u razdoblju od 22./23. lipnja 2024. godine, koji se održavao na teniskim terenima kluba u Vukovaru i dio je kalendara Hrvatskog teniskog saveza.

Sestre Petra i Klara Popović, članice Teniskog kluba „Napredak“ Zenica su bile izuzetno uspješne na turniru, pa je tako Klara Popović, koja ima tek šest godina, nastupala na turniru do 8 godina iosvojila drugo mjesto . Starija sestra Petra Popović je nastupala na turniru do 10 godina, te zauzela prvo mjesto. Adnan Kolić, član Teniskog kluba „Mladost“ Zenica, sa kojim teniski klub „Napredak“ Zenica ima izuzetnu suradnju je osvojio drugo mjesto na turniru 1. kategorije u Tuzli do 12 godina-Memorijal dr. Faruk Čišić.  Turnir je bio bodovan za rang listu BiH do 12 godina.Vrhunski rezultati govore da je predan i odgovoran rad njihovih trenera prepoznat, te se klub zahvaljuje tenis trenerima Dauldži Ajdinu i Dini, kao i kondicionom treneru Dimitrieski Goranu.

Nažalost, Teniski savez Bosne i Hercegovine ne radi apsolutno ništa, kako bi popularizirao i afirmirao tenis kada su u pitanju mladi polaznici, kojima bi motiv trebao biti odigravanje turnira do osam ili deset godina, a ne čekati navršenih dvanaest godina  da učestvuju na nekom od turnira u BiH. Mi smo društvo kojemu nažalost kultura i sport ne trebaju, ali je „sreća“ roditelja i djece da turnire mogu odigrati u susjednim državama i šire, dok se naš Teniski savez BiH i osobe koje zastupaju isti ne osvjeste.

Nadamo se nastavku uspješnih rezultata, te ovom prigodom pozivamo sve zainteresirane djevojčice i dječake da postanu članovi Teniskog kluba „Napredak“ Zenica i kroz igru i druženje razviju svijest o tenisu kao sportu i njegovim vrijednostima.

UPRAVATK“NAPREDAK” ZENICA

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica

POVEZANE OBJAVE