Portal 072info

ODLUKA JE DONESENA: Šta će biti sa “Zvezdama Granda”?

S obzirom na to da se špekuliše da se aktuelna sezona više neće snimati, te da će gledaoci imati priliku ponovo da gledaju “Zvezde Granda” tek na jesen i to u novoj sezoni oglasili su se i čelni ljudi “Grand produkcije”.

Zvaničan stav ove kuće je da ukoliko vanredno stanje potraje do juna, “Zvezde Granda” nastave da se snimaju od jeseni, ali kao nastavak ovogodišnje sezone.

– Budući da je još uvijek na snazi vanredno stanje zbog pandemije Covid-19, ne možemo s preciznošću potvrditi datum nastavka snimanja “Zvezde Granda”. To umnogome zavisi od situacije u Srbiji, ali i u zemljama u regionu s obzirom na to da naši kandidati dolaze iz cijele bivše Jugoslavije. Ukoliko se do juna, kada se obično i završava sezona takmičenja, ne steknu uslovi za nastavak snimanja, “Zvezde Granda” ćemo nastaviti da emitujemo u septembru upravo tamo gdje smo stali u trenutku kada nas je zadesilo vanredno stanje. Preciznije, ukoliko vrijeme ne bude na našoj strani i do toga dođe, o svemu ćemo naknadno obavijestiti kanidate i od jeseni nastaviti kao da prekida nije ni bilo. Ništa se neće promijeniti! U svakom slučaju, naši kandidati nemaju razloga za bojazan, ukoliko nas vanredno stanje omete da sezonu završimo do juna, nastavićemo je u septembru – poručuju iz “Grand produkcije”.

U slučaju da se u septembru nastavi stara sezona “Zvezda Granda”, to bi bio svojevrstan presedan, budući da svake jeseni startuje nova sezona ovog takmičenja.

Podijelite članak
  • 10
    Shares

Počitajte još

NJENE PJESME SU ŠUND: Karleuša izvrijeđala Šemsu Suljaković

Redakcija

Otrovan takmičar ”Zvijezda Granda”

Redakcija

PANDEMIJA DIKTIRA NOVA PRAVILA: U trećem krugu “Zvezda Granda” žiri razdvojen staklom

072info