Održana sjednica Skupštine sportskog Saveza Zenica

Skupština sportskog Saveza Grada Zenica održala je redovnu izvještajnu sjednicu. Delegati su raspravljali o izvještaju o radu i finansijskom izvještaju za prošlu godinu, te izvještaju Nadzornog odbor, planu rada i finansijskom planu za tekuću godinu. Predsjednik Saveza Himzo Halač kaže da je fokus rada u prošloj godini bio na četiri projekta.

– Predano smo radili na organizaciji izbora sportiste, uličnoj trci, ali i vođenju knjigovodstvenih usluga za klubove, te igrama mladih. Tokom sjednice sve Oodluke delegati su prihvatili jednoglasno jer su svjesni situacije u zeničkom sportu i na kraju sve se svelo na pitanje kako dalje sa manjim klubovima, kako ih finansirati i postoji li uopće način kako to izvesti – rekao je Halač.

Kada je riječ o planovima za 2016.godinu Halač je kaže da će akcenat u radu biti na izradi jedinstvenog registra članica Saveza. Također, bit će urađena nova web stranica, učinit će se napori da se rad kancelarije održi na admiordosadašnjem nivou. Tokom ove godine kako kaže, radit će se i na već spomenuta četiri projekta koja se realizauju u posljednjih nekoliko godina.

Ovaj prilog omogućile su vam Sportske kladionice "Sport Plus"
Ovaj prilog omogućile su vam Sportske kladionice “Sport Plus”
Prethodni članakNovinari u BiH od društvenih mreža najviše koriste Facebook
Sljedeći članakDruštvene mreže nas čine nesretnima?!