Održane Audicije za “Zvezde Granda” u gradovima BiH

Zvezde Granda će se emitirati u naredne sezone u programu OBN-a. Tim povodom vođa projekta Saša Popović organizirao je audicije u gradovima BiH. Odziv je bio sjajan.

Audicije u BiH ponovno su izazvale veliku pozornost pjevača amatera. U Bihaću, Tuzli i u Sarajevu pojavio se veći broj kandidata nego je to bio slučaj prošle godine. To je iznenadilo i samu produkciju. Neki od kandidata dolaze i po nekoliko godina zaredom na audicije, a kako su nam izjavili neki od njih prije samog nastupa u zgradi OBN-a, ni za živu glavu ne bi propustili ovakvu šansu. Nije lako zadiviti probranu ekipu Grand Produkcije, ali nekima je to uspjelo. Međutim, ni oni nisu saznali jesu li ušli u natjecanje.

“Zbog iznenađenja koja spremamo za narednu sezonu zadržat ćemo tu informaciju za sebe. Bit će velikih promjena u samom show-u i vidjet ćete nešto što do sada niste,“ izjavio je Saša Popović ekipi OBN-a.

Dodao je kako odlazi zadovoljan iz BiH i uvjeren kako će upravo slijedeća sezona biti najbolja i prekretnica za budućnost show-a.

Finale ovogodišnje sezone Zvezda Granda bit će održano 14 juna/lipnja. Popović kaže da će pred žirijem biti težak posao, a pred gledateljima mnogo dobrog sadržaja. Naslućujemo po najavama kako će Jelena Karleuša ponovno na finalu izvesti nove pjesme, što će svakako dati još glamura spektakularnom završetku najgledanijeg show programa u regiji.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE