Oduševite je: Stvari koje svaka žena želi u seksu…

Podijelite vijest

seks novaIako svaka žena voli drugačije stvari u krevetu, postoje neke radnje koje će oduševiti skoro svaku i zbog koje seks s vama neće skoro zaboraviti. Najbitnije je slušati njeno tijelo i pozorno pratiti signale koje vam daje.

Ljubljenje

Ljubljenje je uvijek dobar pokazatelj za oba partnera što ih čeka jednom kada skinu odjeću. Ljubite je kao da se igrate, ‘zadirkujte’ je, ljubite je po ušima, po obrazima, po vratu. Dirajte joj tijelo dok se ljubite, prolazite prstima po njenim leđima.

Razodijevanje

Važno je osjetiti atmosferu. Katkad žene žele da im se odjeća skida komad po komad, polako, a katkad bi bile presretne kada bi im se odjeća strgnula s njih. Za to vrijeme, važno je dirati njeno tijelo. Igrajte se s njenim grudima, trbuhom ili guzom, osjetite sve njene obline.

Ne zaboravite ‘otići dolje’

Vaše ruke, usne i jezik bi trebale istražiti svaki djelić ženskog tijela. Seks je komuniciranje dodirima, pa ga tako i doživljavajte. Dirajte joj klitoris dok ste u njoj, ili ako prvi dođete do orgazma, ‘spustite’ se dolje i provjerite bi li htjela da je ustima dovedete do vrhunca. Pričajte s njom i isprobavajte i nikako, ali nikako, ne zaboravite na njeno zadovoljstvo nakon što ste vi ‘dobili’ svoje.

Depo.ba