Oglasila se djevojka čiju pjesmu je kritikovala Marija Šerifović: Neprijatno mi je dok pjevam

Screenshot 3 106
Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

Oglasila se Zorana Mićanović, učesnica Zvezda Granda, čiju pjesmu “Božić bye, bye” je kritikovala Marija Šerifović. Mićanović je, između ostalog, navela kako se osjeća neprijatno dok pjeva sporne stihove. Podsjećamo, Šerifović je ranije objavila story na Instagramu i upitala: “Je l’ moguće da je neko upotrijebio svoje vrijeme, trud, inteligenciju i dao maloljetnoj osobi da pjeva: ‘Evo sijam kao božićna jelka, spremna da popijem litru Jacka’? Da li ste vi normalni?”.

Mićanović je u izjavi za Telegraf navela kako prati reakcije publike i da je svjesna toga da je zbog pjesme nastao haos.

“Tekst je malo glup. Ne znam da li se kajem što sam je snimila ili ne, donijela mi je više pregleda na originalnoj pjesmi, ali sa druge strane, trpim kritike zbog teksta”, kazala je.

Priznala je kako se ne osjeća ugodno dok je pjeva, a ni njeni roditelji nisu oduševljeni.

“Malo mi je neprijatno dok pjevam ‘Spremna da popijem litar Jacka”, jer može da stvori pogrešnu sliku o meni. Ja nisam neko ko konzumira alkohol i zbog toga se kajem. To je zasmetalo i mojim roditeljima koji su mi nakon što sam otpjevala pjesmu rekli ‘Možda nije trebalo ovo da radiš’, ali šta je tu je. Meni je važno da se u pjesmi nigdje ne vrijeđa Božić”, rekla je.

Osvrnula se na kritiku koju je uputila Šerifović.

“Vidjela sam Marijin komentar, ali ona u tom komentaru ne vrijeđa mene i ne kritikuje mene, nego autore teksta. Sa Milijem se nisam vidjela zato što je otišao u Tursku na odmor, ali porazgovarat ćemo kada se vrati”, navela je.

Ipak, sigurna je da neće snimiti numeru koja je slična ovoj.

“Ispratila sam da je jedna stranica kači svaki dan, da su oni pokrenuli cijelu priču i ne ljutim se, ne vidim čak ni ružne komentare ispod njihovih objava. Da li ću snimiti nešto slično ili ne? Sigurno ne, jer ja nisam pjevačica koja treba da pjeva parodije”, zaključila je.