OGLASIO SE HUSO MUJIĆ NAKON ŠTO JE CAR PRETUKAO DALILU! Poručio samo jedno!

Huso Mujić, otac zadrugarke Dalile Dragojević, osvrnuo se na turbulencije i skandaloznu tuču svoje kćerke i Filipa Cara.

Kako u razgovoru za medije kaže, svoje mišljenje o tom odnosu nije promijenio, te smatra da bi Dalila što prije trebalo da se skloni od Cara i do kraja rijalitija nastavi sama.

  • Rekao sam sto puta, nema od toga ništa, nema tu života zajedničkog. Šta da kažem drugo? Treba da se okane od njega, što dalje što bolje, ali ne vrijedi. I ona onako kad se uštapi, kada se digne i bije sa muškarcem, to ne ide, to joj ne treba – kažei ističe da nikakva šansa ne postoji da Filipu, kao potencijalnom zetu, napolju da šansu i pokuša da mu pređe preko mnogobrojnih brutalnih uvreda, prijetnji i kleveta.

Nikada mu ne bih preko onih riječi. Ja sam fin čovjek, dobar, a kad se neko tako omalovažava, ponižava… Psuje mene, moju braću, familiju i to na televiziji, to je tako nekulturno i odvratno. I Lepi Mića, što govori onoj curi što je ušla, to je krajnji bezobrazluk. Ja sa njim, sa Filipom, nikada nisam imao kontakt, niti ću. Nek ide u Crikvenicu, ne zanima me, ovdje nek mi ne dolazi.

Na pitanje koja ga je Filipva riječ najviše povrijedila, Dalilin otac kaže:

Psovao je mene i brata mog mrtvog, koji je umro prošle godine. Bio je dobar čovjek, nije mrava nije zgazio, ljudina jedna… A Car ga psuje mrtvog. Tada mi je najteže bilo. Da smo negdje bili u blizini, da je to preda mnom ili mojom braćom psovao, došlo bi do ozbiljnog krvoprolića – kaže Huso.
Ukoliko ipak, po završetku “Zadruge”, Dalila ne bude željela da se okane Cara, Huso kaže da zna šta će joj u tom slučaju reći.

Copy
  • Nek ide onda sa njim tamo u Crikvenicu, a ne ovdje! Ovde neće biti sa njim, to sto posto, ja ne dam! Jedino su Dejanu ovdje uvijek otvorena vrata – poručuje Huso, kog smo pitali i kako će podijeliti kuću Dejana i Dalile, budući da su se u “Zadruzi” razveli.

On je skoro imao viziju pogrešnu u glavi da sam ja tu kuću preveo… A ja sam dvaput zakazivao kod notara da im prevedem, a oni prespavaju, ne dođu. I da ne prevedem, tu kuću njima niko nikada neće oduzeti. Ja sam još na početku rekao da ću Dejanu prepisati tu kuću, ako ova ode s onim gilipterom. Dejan nikada neće biti oštećen, ja sam to obećao, neka se oni dogovore. I ja sam sa svojom ženom razveden dugo, pa komuniciramo najnormalnije.

Pink

Prethodni članakŽenu ubila struja dok se tuširala
Sljedeći članakEvo kakvo nas vrijeme očekuje danas