Oglasio se nasilnik koji je udarao ženu i psa: “Nisam namjerno”

nasilnik zemun srbija udarao zenu psa prtscrinsta

“Udarao sam svoje kuče da pusti drugo, a gospođa pošto je trzala mog psa, par puta sam udario nju, nenamjerno.”

Ovo su riječi nasilnika iz Zemuna o kojem od jutros priča cijela regija. Naime, na društvenim mrežama ranije danas osvanuo je snimak na kojem se vidi kako ovaj muškarac šutira prvo crnog psa, a potom više puta po glavi brutalno udara ženu koja drži drugog psa.

Kako se zaključuje, do incidenta je došlo nakon što su se sukobili njihovi psi – crni pas žene sa snimka, koji je šetao pušten sa povoca i pas čovjeka koji je bio vezan.

U jednom trenutku, kako bi razdvojila pse i spasila svog, žena je klekla na zemlju i uhvatila psa čovjeka u plavoj majici.

On je tada počeo da udara i nju i njenog psa.

Da situacija bude još šokantnija, nakon što je snimak ovog nasilja osvanuo na društvenim mrežama, muškarac, koji se predstavio kao I.B. javio se redakciji Kurira i rekao da je ženu “udarao nenamjerno”.

“Pokušao sam da spasim psa, cijeli život uz mene su psi, ljubitelj sam pasa i životinja. Nisam sklon nasilju, bio sam u stanju afekta, mislio sam da će mog psa udaviti – započeo je svoju odbranu ovaj muškarac, a onda je dodao:

“Sve se desilo kad su se kučići sukobili. Gospođa nije vodila svoje kuče na povocu, kad su se sukobili krenula je da davi moje kuče. U tom stanju sam joj više puta govorio da pusti, da ne davi mog psa i da uhvati svoje kuče, a da ću ja svoje. Udarao sam svoje kuče da pusti drugo, a i gospođa pošto je trzala mog psa, par puta sam nju udario nenamjerno. Nisam imao namjeru, nisam ni svjestan šta se dešavalo. Žalim zbog svega, htio sam samo da spasim oba psa”.

U ovu verziju bi možda i bilo moguće povjerovati ukoliko niste pogledali snimak ovog nasilja.

Ovaj muškarac je, kako tvrdi, “nenamjerno” ženu udario tri puta i to jako i po glavi. 

A kada je nesretna žena uspela da ustane –  niti je držala njegovog psa, niti radila išta – još jednom ju je, vjerovatno kako kaže, “nenamjerno”, častio guranjem u prolaz među zgrade.

Toliko jako da je žena završila na zemlji… Nenamjerno.

Prethodni članakSjajna borba i pobjeda Erka Juna: U trećoj rundi je poslao Poljaka u “duboki san”
Sljedeći članakGeneral Vahid Karavelić: Armija je prsima svojih boraca branila Bosnu, a međunarodna zajednica ju je prepustila na milost