Ona ima deset godina i nevjerovatne trbušnjake: Djevojčica trenira i do 30 sati sedmično

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

Desetogodišnja djevojčica Lyza Brooks Mosier iz Georgije stekla je popularnost na internetu zbog svog mišićavog tijela, posebno isklesanih trbušnjaka.

S četiri godine počela je trenirati gimnastiku i oduvijek je bila u odličnoj fizičkoj formi. Prije godinu dana zaljubila se u trening snage. Ustaje ujutro u pet kako bi odradila trening. Lyza trenira otprilike 30 sati sedmično.

“Lyza je potpuno motivirana jer želi postati najbolja od najboljih. Ona ustaje u pet sati kako bi trenirala. U dvorištu smo postavili gimnastičke sprave na kojima vježba satima”, izjavila je njena majka Jill za Caters News.

https://www.instagram.com/p/B91bmTRlOdj/?utm_source=ig_embed

Jill kaže da je Lyza oduvijek bila aktivno dijete, ali zaljubila se u vježbanje nakon što je pohađala časove fitnessa prošlog ljeta. Od tada radi na tome i postigla je nevjerovatan napredak. Iako se neki roditelji ne slažu s ovim i kritiziraju ih što desetogodišnje dijete forsiraju, Jill tvrdi da oni nemaju nikakve veze s Lyzinim intenzivnim treninzima.

“Ona voli čuti da inspirira druge, ali isto tako se povremeno pojave i zlobne osobe koje kažu da joj ne bismo trebali dopustiti da toliko trenira, ali  uvjeravam vas, mi nemamo ništa s tim, Lyza moli da trenira”, rekla je Jill Mosier.

https://www.instagram.com/p/B-fnYB2l_l6/?utm_source=ig_embed

Uprkos povremenim negativnim komentarima, Lyzinih gotovo 50 hiljada pratitelja na Instagramu nadahnuto je njenom predanošću i nevjerovatnim mišićima.

“Izgledaš nevjerovatno, djevojko, tako dobro i zdravo”, “Ti si tako jaka Lyza! Želim tvoje trbušnjake, “Predivna si”, komentari su Lyzinih pratitelja.

https://www.instagram.com/p/B9Zj-7dFKsp/?utm_source=ig_embed