Portal 072info

OSAM GODINA OD SMRTI DINE DVORNIKA Na svom Facebook profilu tužnu godišnjicu obilježila i njegova kćerka Ella

Prije osam godina preminuo je hrvatski muzičar, pjevač, kompozitor i tekstopisac Dino Dvornik, a tužnu godišnjicu na svom Facebook profilu obilježila je i njegova kćerka Ella.

Vrijeme leti

– Hej ljudovi. Danas je 07. septembar 2016. Prošlo je osam godina od kada nema Dine.

Osam godina zvuči tako puno, a čini se kao da je bilo jučer. U biti zadnje dvije godine primjećujem kako mi vrijeme samo leti. Ova godina mi je prošla nisam rekla keks.

Kao da mi je jučer bio rođendan, a evo ga iza ugla opet… slavim 26 godina uskoro.

Imala sam samo 17 kada mi je tata preminuo. Zbunjujuće vrijeme za svako djete koje je negdje između djeteta i odrasle osobe.

Vrijeme kada te roditelji vode da postaneš netko i doneseš prave odluke je bilo moje vrijeme da kliknem fast forward i što brže odrastem.

Nije mojoj mami bilo lako sa mnom u to vrijeme, a bome nije ni meni bilo u svom tom bunilu.

Ali šta je tu je, prošlo je i to vrijeme i neke stvari su bile blagoslov, a neke lekcije. Osam godina.

A kao da je jučer bilo.

Podsjetnik s neba

Ne uzimajte vrijeme zdravo za gotovo. Ne uzimajte ljude oko sebe zdravo za gotovo jer ne znate da li ćete ih vidjeti opet. Mene je tata dan prije vozio doma u autu, živ i zdrav… tko je mogao očekivati?

Izašla sam iz auta kao da ću ga vidjeti još miljun puta, ali nisam…Primijetite sve, držite sjećanja što duže možete jer će vam biti žao.

Provedite vrijeme sa svima koje volite što više možete jer to vam nitko neće vratiti. Jučer me i Keith podsjetio na to kad je zamalo poginuo, a ja se nisam mogla ni sjetiti di sam ga zadnji put vidjela.

Možda podsjetnik s neba? Riješite se bijesa i ljutnje u što kraćem roku ako ikada mislite oprostiti.

Jer nema smisla da se ljutite mjesecima i godinama da bi onda sve zaboravili. Izgubite vrijeme u kojem ste mogli uživati. Zagrlite svoje mame i tate i bake i djedove i sestre i braću i sve oko vas kao da vam je zadnji put, jer nekima i je.

Idućih osam godina će jednako brzo proći, ja ću imati 33 godine onda… sjetit ću se ovog trenutka i opet ću sve isto reči ……pa kada je trenutak da se učini što se i govori? Vrijeme se ne može vratiti, iskoristite svaku sekundu. Svaku, baš onako kako želite!

I želim vam ugodnu srijedu!”, napisala je Ella na svom Facbook profilu.

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box