Ostavila zaručnika na dan vjenčanja pa sama otišla na medeni mjesec

Harriet Butler (32) bila je zgrožena kada je saznala, na dan vjenčanja, kako njen zaručnik, Kevin Rogers (41) nije platio hotel gdje su se trebali vjenčati.

Nakon što je ostavila neodgovornog zaručnika, mladenka je održala zabavu u kući u kojoj su trebali provesti medeni mjesec, a čak je obukla i svoju vjenčanicu.

“Nisam željela dopustiti da ovo bude jedan užasan dan pa sam obukla svoju haljinu iz snova, baš kao i moje djeveruše”, rekla je Harriet.

Ignorira pozive zaručnika

Ignorirala je pozive očajnog zaručnika te nastavila uživati u zabavi sa prijateljima.

“Nije stvar samo u novcu, pogodilo me to što nije mogao razgovarati sa mnom o tome”, rekla je razočarana mladenka za Daily Mail.

Par ima dvogodišnju kćer Harper, a hotel u kojem se trebala održati ceremonija, nalazio se nedaleko mjesta gdje ju je zaprosio.

Na žalost, ništa od toga se sada neće ostvariti, a ostavljeni zaručnik je rekao kako je sada sve izgubio. Navodno je već duže vrijeme imao novčanih problema jer mu nije išao posao, prenosi Index.hr

Prethodni članakOd ministra Smajića očekujemo da Zenici vrati sredstva koja joj pripadaju
Sljedeći članakInvestitori zaobilaze našu zemlju u širokom luku: U Srbiju uloženo 2,8 milijardi, u BiH 425 miliona dolara!