seherzada i onur 5 696x470 1
AUTOR: P.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava

Popularna Beruzgar Korel sve je osvojila ulogom Šeherezade u seriji „1001 noć“, a to se dešavalo i gdje god bi se ona pojavila u javnosti.

Visoka, zgodna, prelijepih crta lica, popularna turska glumica, i kada je mjenjala frizuru, uvijek je nailazila samo na pohvale fanova. Ali, izgleda da je turska javnost ovog puta i te kako oštra.

Naime, iako se prije samo četiri mjeseca porodila i na svijet donijela drugo dijete, osude na račun lijepe Šeherezade iznenadile su mnoge.

Sretna i zadovoljna svojim životom, Berguzar je odlučila da sa porodicom provede nekoliko dana na moru, a njene fotografije u kupaćem obišle su svijet za kratko vrijeme. Turski mediji su ovoga puta oštri prema njoj pa su neki od napisa „Poznata glumica Berguzar Korel privukla je pažnju svojom prekomjernom težinom“. Iako se na njenom tijelu zaista vidi koji kilogram viška koji je nastao tokom trudnoće, čini nam se da su kritike preoštre. Komentari i osude nisu se odnosili samo na njenu kilažu već su se osvrnuli i na njen celulit.

Dok jedni oštro osuđuju lijepu glumicu i smatraju da je kao javna ličnost morala brže da se vrati u formu, drugima je sve to nerealno.

  • U prirodi žene je da rađa i da se njeno tijelo mjenja tokom čitavog tog stanja ‒ samo je jedan od komentara fanova koji su stali u njenu odbranu.