Portal 072info

OSTVARIO PLASMAN U DALJE TAKMIČENJE: Zeničanin Nero Delić fascinirao žiri ‘Zvezda Granda’ (VIDEO)

Zeničanin Nero Delić u posljednje vrijeme zahvaljujući svojim besprijekornim vokalnim sposobnostima fascinira sve one koji imaju priliku uživati u njegovim nastupima, a angažmani širom gradova Bosne i Hercegove pokazatelj su kako je njegov talenat više nego evidentan zbog čega je sve više tražen.

Tako ovaj mladi i uspješni Zeničanin pravi odlične zabave gdje god se pojavi, a ove godine odlučio se prijaviti i na audiciju za ‘Zvezde Granda’.

Javnosti je poznat po svom učešću na takmičenju ‘Zvijezda možeš biti ti’ gdje je ostvario zavidne rezultate, a muzikom se bavi već duže vrijeme. Tako je zeničkoj publici poznat po svojim nastupima u svim zeničkim objektima i klubovima, maturama i apsolvenstkim večerima, a bilježi i nastupe van granica BiH.

Interpretirajući veliki hit ‘Dozvola za ljubav’ kojim je oduševio članove žirija u Srajevu, Nero Delić ostvario je plasman u dalje takmičenje najgledanijeg šoua. Ovaj mladi Zeničanin definitivno će ojačati konkurenciju u Beogradu, a velike nade ulaže u svoje vokalne sposbnosti koje će mu omogućiti i osigurati da svoje takmičenje “provede” do samog finala.

Kako je to izgledalo u Sarajevu na audiciji, pogledajte u nastavku…

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box